Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMigota

Lodzik dla mojego faceta pytanie

Polecane posty

Gość MałaMigota

Czesc wam. Mam pytanie,mam 36 l a moj facet 39.Z powodu iz sporo pracuję to mam rzadkie potrzeby seksualne w przeciwienstwie do mojego faceta.Okolo dwa lata temu wyczytałam ze faceci uwielbiają loda co jest swego rodzaju dominacją nad kobietą,i z wlasnej woli dziennie rano tak właśnie go budzę już od dwoch lat,uwielbia (jak twierdzi) gdy sporo czasu poświęcam na zabawe jego jajkami ktore faktycznie są bardzo nabrzmiałe z rana a i czasem wieczorem. Zauwazylam ze nawet i 2godziny zabawy jego sprzętem powoduje ze jest jak w jakimś amoku. Twierdzi ze tak mu jest dobrze jak nigdy w zyciu mu nie bylo (ostatnio zaczelam go zaskakiwac ekstra dodatkiem w postaci głębokiego brania do ust) i moje pytanie,czy to co mowi ze jest mu tak bardzo zaje..biscie to wasszym zdaniem moze byc prawda w jego mniemaniu czy raczej mowi tak by bylo mi przyjemnie? Prosze o szczere odpowiedzi i dziekuje za nie przeklinanie i hejtowanie mnie. Pozdrawiam forumowiczow

Gość gość
a to gnój, jak ja mu zrobiłam to powiedział, że było mu tylko "fajnie", weź walnij w łeb ode mnie i powiedz, żeby po cukier więcej nie przychodził.

Gość gość
Mam podobna sytuacje. Facet moj szaleje i nie chce slyszec o zadnej innej. Podeslalam mu kumpele ktora wiem ze mu sie podoba i bez fikcji wywalil ja za drzwi:) lodzik jest megaaa

Gość gość
Up

Gość gość
Zboczone suki

Gość gość
A za 2lata nabawisz się raka babo

Gość gość
Loda robią kurwy a nie normalne kobiety

Gość ŁapaczDebili
18:59 i 19:01 to samo IP , je/bana kuropatwo dewoto ktora nie potrafi nawet facetowi dobrze zrobic,o jakim raku pieroolisz. Wieksze pradopodobienstwo raka masz polykając rano własną śline z tej smierdzacej plugawej mordy