Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokój z przedpokoju

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym sobie zrobić pokój z jedengo z przedpokoju .Mianowicie mam dwa pokoje my mamy duży córka ma mały ,mam też dwa przedpokoje jeden mały ale jest szafa jest szafka na buty i wieszak jest też drugi przedpokój wielki i właśnie uważam ze jest niespożytkowany.Bo wymyśliłam ze zrobię sobie tak takie miejsce dla siebie z moimi książkami kupie sobie sobie jakiś fotel regał itp Mój mąż twierdzi ze to bez sensu bo przchodni do kuchni do łazienki jak myślicie . Jeszcze dodam że wstawię drzwi oddzielające ten przedpokój od tego małego przedpokoju czyli nawet jak ktoś do mnie przyjdzie to nie będzie widział tego przedpokoju bo z reguły zapraszam do dużego pokoju który jest po drugiej stronie wejścia do przedpokoju.

Gość gość
A po co drzwi? My mamy taki duży przedpokój w literę l i stoi tam fotel i stolik myślimy żeby były też kiedyś tam książki jest on otwarty na salon.

Gość gość
ale fajowo :)

Gość gość
No właśnie mój otwarty na salon - duży pokój nie jest to osobne pomieszczenie .Ponad 16 m2 w kwadracie, zrobiłam remont dałam jasny kolor .Jest to dosyć duże pomieszczenie mój mąż najchętniej by zabudowal ,ja nie chce bo zabudowę mam w tym małym przedpokoju jest tam ogromna szafa która spokojnie pomieści wszystko , ja chciałabym takie swoje miejsce gdzie mogę usiąść z książką nawet jak będę mi łazić do kuchni czy toalety to i tak mi osobiście to przeszkadzac nie będzie.

Gość gość
Fajny pomysł

Gość gość
Super, a drzwi najlepiej francuskie, wtedy będzie mega klimatycznie