Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostoja83

Męskie nasienie a podrażnienia skóry i problemy gastryczne

Polecane posty

Witam, Zwracam się z dość nietypowym pytaniem dot. życia erotycznego z moim obecnym parterem. Czy spotkałyście się Panie z sytuacją, gdzie po połknięciu męskiego nasienia za każdym razem pojawiają się problemy z "bólem brzucha", które ostatecznie prowadzą - w przeciągu 15-30 minut - do wypróżnienia się? Ponadto, gdy nasienie po stosunku ma styczność z moją skórą, w nieco szybszym czasie pojawia się na niej czerwone podrażnienie, które zanika po ok. godzinie. Zastanawiam się, na jakim podłożu szukać źródła tego problemu. Czy powinnam skupić się na sprawdzeniu diety oraz trybu życia prowadzonego przez mojego partnera lub na alergenach? Dodam, że sytuacja ta nigdy nie miała miejsca z poprzednimi partnerami. Pozdrawiam, O.

Gość olago456
Myślę,że to jest naturalny proces zachodzący w Twoim organiżmie. Połykasz spermę,w tym czasie zaczyna chcieć ci się kupę,robisz na partnera i kochacie się dalej tzw.potrzeba obiegu zamkniętego. Pozdrawiam

Gość Cooliberek
Lub też również możesz mieć uczulenie

Gość gość
skoro defekujesz zaraz po połyku to pewnie twój organizm domaga się czyszczenia komina ze spustem wewnątrz bo na zewnątrz masz podrażnienie

Gość gość
Pewnie jarasz ziele i potem buchasz