Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doradźcie!!

Polecane posty

Gość gość

Mam ziemię ok 1 ha, jest to działka budowlana z domem w stanie surowym (lata 80-90). Chciałabym sprzedać ziemię i kupić mieszkanie, które mogłabym wynajmować, ponieważ z ziemi nic nie mam. Działkę tę zapisał mi mój tata oczywiście notarialnie, mam jeszcze 3 rodzeństwa (dwie siostry i brat alkoholik). Czy muszę informować ich o moich planach, wiem, że znowu będzie kwas i jad w moją stronę. Czy macie jakieś pomysły co jeszcze można by było zrobić z taką nieruchomością aby mieć z niej zysk. Dodam, że działka jest na wsi przy drodze głównej i media są w pobliżu. Będę wdzięczna za poważne wypowiedzi.

Gość Forrest G
Wykończ dom i wynajmij.

Gość gość
Nie stać mnie. Poza tym on sie nadaje do rozbiórki

Gość gość
sprzedaj działkę i kup coś pod wynajem, a rodzeństwo niech się wypcha

Gość gość
dlaczego ma się wypchać? Może trzeba im pomóc? Nie lepiej się podzielić i mieć przyjaciół a nie wrogów? Może autorka kiedyś będzie potrzebowała ich pomocy?

Gość gość
jaką pomoc pewnie by jeszcze krzyczeli, że mało dostali. z rodziną najlepiej wychodzi się na obrazku

Gość gość
Pamiętam jak byłam. w trudnej sytuacji, a moja rodzona siostra popełniła gafę i powiedziała do mnie: "w końcu się za to biorą". Wtedy zrozumiałam, ze tylko się cieszy z moich potknięć, zerwałam kontakty. Myśl o sobie i swojej rodzinie.