Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce mi się żyć i mam mało energii

Polecane posty

Gość gość
Musisz zdrowiej sie odzywiac i znalezc motywacje. Ja wyjechalam z mezem za granice,Jas mial 3 miesiace. Siedzialam,plakalam i jadlam. Nikogo nie znalam itp. Przytylam 40 kg!! Jadlam,tylko jadlam. No i ktoregos dnia odwiedzila mnie siostra. Z przerazeniem na mnie popatrzyla.. Wtedy tak mi bylo wstyd,wzielam sie za siebie. Najpierw zaczelam zdrowo sie odzywiac,hormony mialam rozregulowane,niedoczynnosc tarczycy.. Schudlam 20 kg,badania blisko normy,ale jeszcze nie to,jak schudlam nastepne 20 to wyniki ksiazkowe. Mialam wiecej energii,naprawde,chodzilam tylko na spacery,ale jadlam bardzo zdrowo,mialam sily wstac z lozka,bylam wesola,usmiechnieta. Cera na 6. Naprawde duze znaczenie ma dla nas zdrowe odzywianie. Pozdrawiam

Gość gość
Wiemy, że złe odżywianie skutkuje nadwagą, ale mało kto wie, że problemami psychicznymi do schizofrenii włącznie. Poczytaj, co podesłałam, zastosuj, a nuż pomoże. Pozdrawiam, trzymam kciuki

Gość gość
Pisalam o 9:37 dopiero przeczytalam co pisalyscie. Dziewczyny Ja jestem niskocisnieniowcem,w ciazy bylam jedna noga na tamtym swiecie,bo raz mi spadlo tak,ze musieli mnie reanimowac. I lezalam do konca ciazy na patologii. Potem czesciej chodzilam na spacery,****** powietrze to jest klucz

Gość gość
ja mam 33, ale nie mam faceta i tez mi sie zyc nie chce. moze to tak bez milosi jest.