Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość Malina352
U mnie dalej bez rewelacji. Kreska nie ciemnieje:/

Gość gość Kaoli84
Dzis caly czas mam skurcze brzucha i nie wiem czy to z powodu @ ktora mi sie konczy czy co , a co do testow owu to zawsze robie o 16 ale dzis chcialam poprostu sprawdzic, zreszta zawsze myslalam ze lh nie ma w trakcie @

Malina.. Spokojnie zrobi sie ciemniejsza na pewno.;) Kaoli.. z calym szacunkiem ale po co robisz testy owu skoro masz okres.?

Gość gość Kaoli84
Iwonexx z czystej ciekawosci, dla porownania i zeby wiedziec kiedy uwazac bo teraz jeszcze nie chce zajsc dopiero po badaniach hormonalnych a moj okres to raczej krwawienie z odstawienia wiec nie wiem jak funkcjonuje moj organizm, staram sie to ogarnac :)

Gość BorowkowaPozeczka
Ja dziś mam 9 dc ale boli mnie coś krzyż i lewy jajnik ... nie wiem czy nie jest za wcześnie na owulacje ?

Gość Iwonexx
Kaoli okej.. myslalam ze juz chcesz zajsc i przez to sie pytadz.. coz. ja niestety Ci nie pomoge w tej kwestii..

Gość gość
Sorki, ale jestescie porąbane.Schizy macie. Szkoda tych waszych facetow ktorzy są tylko materialem rozplodowym.

Gość Marie_Marie
Ja dziewczyny rozumiem. Sama śmiałam się ze staraczek, a teraz kiedy chciałabym zajść w ciążę każdy sygnał organizmu odczuwam razy dwa. Ani facet, ani kobieta, która nie miała problemu z zajsciem w ciążę, tego nie zrozumie.

Gość gość
Witajcie dziewczyny. Jestem juz wxpertem w testowaniu i to zawsze z pozytywnym skutkiem. Polecam robić testy owulacyjne wieczorem przed snem. 2 godziny wcześniej nie pić. W momencie gdy kreska ściemnieje w ciągu 24h pojawi się owulacja. Są miesiące bezowulacyjne ale jeśli jest owulka to powinno pokazać. Kreska nie zawsze będzie mega ciemna jak testowa ale robiąc testy zobaczycie że następnego dnia max po 2 dniach już lekko zblednie A to znak że było owulacja. Czasem w ciąży test owulacyjny poda czasem 2 kreski. Pozdrawiam Was. Czytam czasem wasze postępy:)

Gość Iwonexx
O super dzieki za rade ja zawsze robilam kolo 17 i tez w miare byly czytelne.;-) dzisiaj zrobie pozniej przed snem.. ciekawe co pokaze ;-) powiedz mi a czy badasz szyjke macicy?

Gość Sisigosc
Usunęła mi się wiadomość muszę napisać jeszcze raz :( Witam drogie staraczki i proszę was o opinie. Ostatnia miesiączka zaczęła się 6sierpnia. Ostatni raz z mężem współżyłam 19-20 sierpnia. Moje objawy to nagła ochota na śledzika z cebulka i tak od 4 dni. Piersi mam napęczniałe prawie jak przed @. Jajniki pobolewają raz z lewej raz z prawej tez tak jakbym miała dostać @. Wczoraj testowałam 2 razy rożnej firmy i wyszły blade drugie kreseczki ale widoczne gołym okiem. Dziś ( nie z porannego moczu ) jeszcze bardziej blada widoczne wyłącznie pod światłem. Czy jest jednak taka możliwość bym była w ciąży ??? Pozdrawiam

Gość gość Kaoli84
Sisigosc mozliwosc zawsze jest, zrob jutro test z porannego moczu lub skocz na bete pedzie pewniej.

Gość gość
To moja 5 ciąża. Ja też miałam kreski blade ledwo widoczne i zawsze oznaczały ciążę. Tak jesteś w ciąży, ale żeby to naprawdę potwierdzić polecam zrobić badanie krwi beta hcg idziesz rano pobiora krew wynik tego samego dnia cena ok. 25 zł. Po 48 H robisz 2 test żeby sprawdzić czy dobrze przyrasta beta. A potem do 6 tygodnia czekasz na usg bo dopiero wtedy zobaczysz zarodek Wcześniejsze usg pokaże tylko że jest pusty pecherzyk ile ma mm i gdzie jest umiejscowiony i co najwyżej cialko żółte oraz ile jest dzieci :) ale lepiej poczekać. Czy śledzik to objaw nie wiem ale kobieta starająca się widzi i czuje dużo więcej bo też więcej chce zobaczyć. 1 objawy to na pewno ok 5 tygodnia. Zmeczenie-ziewanie. Czasem sutki są wrażliwe na pocieranie. Ja się łatwo wzruszalam do łez w kilka sekund. Kajka

Gość gość
Na pytanie o szyjke. Próbowałam badać. Teraz gdy jestem w ciąży jest rozpulchniona. Przy owulacji była twarda. Nie chciałam tego robić na codzień i nadać sama... z ciekawości dotknęła kilka razy.kajka A testy owulacyjne naprawdę są pomocne. Tak jak pisałam wieczorem przed snem o 2 godzinki nie pić. Kajka

Gość gość
Blada kreska zawsze wychodzi przed spodziewana miesiączka. Nie róbcie testu z porannego moczu. Zawsze lepiej po nocy bo to stężenie jest zupełnie inne. A w dzień spodziewana miesiączki będzie już wyglądała jak należy. Testy z apteki potrafią czasem wykryć ciążę 4 dni przed spodziewanym okresem. Kajka

Gość gość Kaoli84
Testy z porannego moczu. A ja dzis sobie poszalalam z testami owu. mam ich troche wiec moge Tak wygkadaja dzis https://m.fotosik.pl/zdjecie/c86a8bb369fcc54b A co do szyjki dzis to jest wysoko otwarta i miekka , mam tez duzo rozciagliwego sluzu...troche szybko jak na czas zaraz po tabletkach To moj 6dc z odstawienia( tak to sobie nazwalam)

Gość Sisigosc
Test zakupiony. Jakoś lżej na duchu było mi tutaj napisać ponieważ mąż w delegacji nie ma się komu wygadać. Rano testuje

Gość Sisigosc
A no i dziewczyny bardzo dziękuje za opinie, porady ! Rano dam znać, trzymajcie za mnie kciuki. Buziaki dla was wszystkich !

Gość gość
Trzymam kciuki i czekamy jutro rano na wiesci:)

Gość gość Kaoli84
Powodzenia sisi

Gość gość
Odliczamy z Tobą:). Kajka

Gość gość
Jak się dodaje zdjęcie dziewczyny? Kajka

Gość gość
Od dołu pokazałam...w pewnym momencie ściemniała a kolejnego dnia już bladla...czyli owulacja była 24h od najpiękniejszej kreski..i jestem w ciazy:) kajka

Gość Iwonexx
Ja myslalam ze wczoraj mialam owulacjr dzisiaj zrobilam test kolo 12 i drugi jakies 15 minut temu.. i wyszla jeszcze ciemniejsza kreska testowa niz wczoraj... masakra.. mysle ze jutro juz bd bledsza.. Kajka kochalas sie codziennie jak mialas miec owu czy czekalas na ten dzien.? podobno najlepiej co drugi dzien.xD no i dlugo sie staraliscie.?

Gość gość
Pierwsze podejście nie miałam owulacji ...kolejny miesiąc pojawiła się owulacja i zeszłam w ciążę. Poronilam w 8 tygodniu. Po ok. 3 miesiącach zrobiłam testy owulacyjne i za 1 razem zaszłam. Mam 6 tydzien teraz. Jak pokazuje się 2 kreski ciemme to sexik i po ok 2 dniach znów seksik. Plemniki 3 dni przeżyją spokojnie. Kajka

Gość gość
Czytałam dużo postów i oglądałam filmiki że jak są 2 kreski mocne to doczekać 24godziny i się kochać. Ale nie chciałam przegapić tego momentu więc w tym dniu już co pokazalo 2 kreski było zblizenie. Ale dobrze jak jest chociaż kilka dni przed tymi kreskami przerwy bo plemniki są silniejsze. Powodzenia:) A testy róg codziennie wieczorem przed spaniem i nie pij 2 godziny. Bo inaczej o każdej poże dnia pokaże co innego. Kajka

Gość gość
20'33 odliczaj dalej, tylko się nie posikaj (debilki!).

Gość gość
Tak, tak, nadal wykorzystujcie facetów tylko dla rozpłodu to lada chwila pojdą do takiej z która będzie przyjemnie i bez schiz o ciążę.

Gość gość
Poczekaj jak Ty zechcesz mieć własne dziecko, zrozumiesz moze że rodzina jest ważniejsza niż sexs z kochnką.