Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość gość
Ja mam zaufanie do tych testów okulacyjnych. 2 razy z rzędu zeszłam w ciążę praktycznie od razu. Wczesejj 2 lata mi nie wychodziło. Polecam robić. Codziennie o tej samej porze p4zed snem i 2 godziny nie pić. Kładź codziennie jeden test obok drugiego i obserwuj przez miesiąc powiedzmy 10 dni codziennie. Będzie widać kiedy kreska ciemnieje a kiedy jasnieje.uwiez mi że za 2 cyklem bezbłędnie nauczysz się je odczytywać. Na allegro 50 testów ok 23 zł kosztuje plus kilka gratis ciazowych. Kajka

Gość Iwonexx
Kajka i tez przez te dni kiedy mialas miec owulacje to mialas takie ciemne te kreski ze za kazdym razem jak widzialas test to myslalas ze jest pozytywny i ze to dzis.?;)

Gość gość
Iwonexx testy moje pokazują moja owulacje przez 1 max 2 dni i bledną. Wkleiłam wcześniej zdjęcie jak wyglądają. Jak bede na kompie wkleję jeszcze raz. .. czasem kobiety będące w ciąży robiąc testy owulacykjne wykazują 2 ciemne krechu ponoć. :) kajka

Gość gość
http://i65.tinypic.com/4j52wx.jpg Widac? Na foto pokazałam codziennie robiony test.A w dniu owulacji była ciemna przez ok.2 dni. Wtedy już próbowałam w dniu 2 kresek i 1 dzien przerwy i znow :)

Gość Malina352
Dzisiaj temperatura jeszcze wyższa. Szyjka otwarta a test jeszcze nie pokazuje owulacji. I co o tym myśleć? Temperatura wzrasta przed owu czy po niej?

Gość Iwonexx
temperatura po owulacji wzrasta z tego co wiem.. no spokojnie zobaczysz co dzisiaj Ci pokaże test.

Gość Malina352
To owu już mialam? Jak testy negatywne

Gość Iwonexx
chyba tak alee wiesz trudno mi jest to stwirdzic sama musisz widziec jak tam sluz i objawy i połaćzyćto w całość i bedziesz wiedziec.. a który dzisiaj dzień cyklu masz.?

Gość Malina352
Dzisiaj mam 26 dc

Gość Malina352
Działam działam oby owocnie:) a ty o której znów testujesz?

Gość gość
Niedlugo będziecie robic co chwila nowym 'narzedziem' do badania owulacji a wystarczy,że przestaniecoie faceta wykorzystywać do zapłodnienia, odstawicie testy, wyciszycie glowe od obsesji testów i będzie upragniony efekt.

Gość gość
Wiem, że to dziwne bo test pokazuje 2 kreski a przecież owulacja nastąpi dopiero kolejnego dnia, gdy testy już będą z jedna kreska albo bledsze. Dlatego warto je robić codziennie by nie przegapić tego momentu. Jeżeli twoje testy pokazały 2 kreski np. wczoraj a dziś już zbladla to działaj kochana i trzymam kciuki.najlepiej w dniu 2 kresek i kolejnego dnia też. Plemniki żyją od 3-5 dni w zależności od śluzu. Szanse wzrastają.kajka . A ja dziś mam 6 tydzien równo. 11 usg. Moje 1 :)

Gość Iwonexx
o 17.. i wieczorem koło 22 tez bede testowac.;P

Gość Natalie2018
Cześć dziewczyny! Na początku chciałabym powiedzieć że również staramy się z mężem o dzidziusia, nasze starania zaczęliśmy zaraz po ślubie czyli 4 miesiące. Niestety nic z tego nie wyszło, w tamtym miesiącu miałam ciążę biochemiczną, mój cykl trwał 42 dni. Byłam na becie która wskazała 8. Niestety dwa dni później @. Teraz mam 24 dc. Jestem kłebkiem nerwów, okres powinien przyjść za 4 dni.. bardzo bym chciała żeby nie przyszedł. Myślicie że mogłabym zrobić test beta hcg przed miesiaczka? Czy nie ma sensu? Trzymam kciuki za wszystkie, oby nam się udało!

Gość MałgoQ
Eh ja już sama nie wiem wczoraj miałam lekkie krwawienie i byłam przekonana że to @. Ale jak na razie nic się nie rozkręciło... Mam też takie myslo że to może jednak krwawienie implementacyjne...

Gość Malina352
Natalie witaj w naszym gronie. Jeżeli ostatnio miałaś cykl 42 dni może jeszcze poczekaj. MalgoQ tak może być. Chociaż niektóre kobitki dostają plamienia zamiast @ w terminie. Jak się nie rozkreci to test zrób.

Gość Iwonexx
Malgoq a masz objawy jak na @ idz po test i testuj.. trzymam kciuki.. Ja nie moge albo mam tak sfiksowane hormony albo nie wiem u mnie test owulacyjny dzisiaj znowu pozytywny..

Gość Malina352
Iwonexx zrobiłam test u mnie kreska już prawie nie widoczna. Już chyba jestem po owu.

Gość MałgoQ
Nie mam żadnych objawów ani na @ ani na ciążę. Nie chcę testować za wcześnie. Poczekam do jutra albo nawet dłużej. Żeby mieć pewność. Nie chcę się nastawic więc myślę że to pewnie początek @...

Gość Malina352
Iwonexx nic Ci nie zbladla kreska?

Gość Malina352
MalgoQ poczekaj do jutra i jak się nie rozkreci to idź po test. Jak jesteś nawet w ciąży to takie lekkie nawet krwawienie może zaszkodzić. Przynajmniej będziesz mieć pewność.

Malina.. A jak Twoja szyjka.? Ja mam dalej miekka.. Kurcze jestem ciekawa czy wieczorem troche ta kreska bedzie jasniejsza bo az sie zastanawiam czy wszystko ze mna w porzadku.;/

No nie dalej taka mocna.. Malgoq mysle ze malina ma racje.. ja bym wziela i kupila test z czuloscia 10 i zrobila juz nawet teraz.. mnie pokazywal pozytywny wynik nawet z pozniejszego moczu a noe porannego.

Gość Malina352
Szyjke badam rano i mialam wysoko ,średnio miękką i lekko otwarta. Podejrzewam że owu mialam 24dc miałam ciemniejsza kreskę na drugi dzień na teście, silny ból jajnika i temperatura mi wtedy wzrosła. Żałuję tylko że nie zrobiłam testu jak mnie tak mocno bolał jajnik. W przyszłym cyklu będę już wiedzieć.

Noo testy owulacyjne maja to do siebie ze trzeba je robic codziennie.. zwlaszcza u Ciebie przy tak nieregularnych cyklach.. a ovarin dalej bierzesz czy nie.?;)

Gość Malina352
Właśnie mogłam zrobić kiedy miałam ból jajnika. No trudno. Mam ovarin jeszcze na 4 dni. I właśnie nie wiem czy kupować jeszcze.

Gość gość
Dziewczyny może komuś to pomoże Mój szczęsliwy cykl: 2 cykl z clo 2 tabl estrofem duphaston (po owulacji) olej z wiesiołka 3tabl dziennie od 1dc do owulacji letrox na tarczyce witamina D,C, magnez,selen lubrykant conceivent plus(udało się w cyklu w którym go kupiłam) I dużoooo modlitwy :) 9 miesięcy starań i jestem w ciąży :))

Gość gość
Dziewczyny może komuś to pomoże olej z wiesiołka 3tabl dziennie od 1dc do owulacji letrox na tarczycę witamine D,C ,magnez,selen lubrykant conceivent plus (udało się w cyklu, w którym go kupiłam) Leżenie na brzuchu(tyłozgięcie macicy) I dużoooo modlitwy Trzymam kciuki za wszystkie ;) Mój szcześliwy cykl: 2 cykl z clo 2tabl estrofem duphaston (po owulacji)

Gość Malina352
MalgoQ i jak tam? @ się rozkrecila? Iwonexx jak drugi test?