Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość Iwonexx
U mnie dalej pozytywny ale troche chyba jasniejszy..

Gość Iwonexx
A jak pozostałe dziewczyny.? przecież sporo miało testować w najbliższym czasie.:) jest tutaj ktoś jeszcze.?:)

Gość Iwonexx
Zobacze jak bede w domu bo w pracy mam poblokowane. ;/

Gość Malina352
I jak tam dzisiaj się czujesz? Mnie katar dopadł oby tylko nie grypa :/ A gdzie reszta dziewczyn? Tyle nowych staraczek doszło i na tym koniec?

Gość Iwonexx
Malina.. no własniee boli mnie podbrzusz piersi zrobiły mi sie wieksze może dopiero dzisiaj mam owu.. nie wiem juz sama.. dzisiaj mam 18dc.. ja na szczescie juz moje zatoki wyleczyłam ale tez ponad tydzień się meczyłam.;/

Gość gość
Nie każda starająca się ma takie schizy jak wy, by opisywać intymne szczegóły i histeryzować czy kreska ciemniejsza, czy mniej ciemna, itd.

Nazwałabym to raczej doradzaniem niż schizowaniem ale jak kto woli. Pozdrawiam gościa :)

Gość gość
Ja nie moge sie gdzies zalogowac ostatnio.. U mnie to jakas masakra w ttm cyklu.. nie brałam clo przez torbiela w pop. Cyklu i teraz mi swiruje wszystko hehe. Jestem w 30 dc od 10 dni wychodzi mi caly czas pozytywny test owu, w sobote mam wizyte wiec moze sie dowiem o co chodzi. Aga2013

Aga2013 a jakies inne objawy masz.? hmm może zrób test ciążowy bo czasami wychodzą pozytywne jak sie jest w ciązy.:)

Gość Malina352
Iwonexx niestety chyba teraz mnie zatoki biorą:/ przemyslalam sprawę z ovarinem i zakupie go dalej. Nie wiem czy to jego zasługa czy jakiegoś innego leku ale przyspieszył mi owu o praktycznie 10 dni. Od wczoraj zaczęłam też brać luteine.

Gość gość
Dziewczyny jak jutro jeszcze nie dostane okresu to testuje z rana. Trzymam za Was kciuki, za owulację i szybkie zajście w ciążę.ANIA

Gość Malina352
Ania masz jakieś objawy sugerujące @?

Gość gość
Iwonexx, wiesz nie liczylabym na to heh. Dokladnie to wyglada tak. Robie testy owu z claerblue cyfrowe. Moze kojarzysz.. one maja trzy stopnie. 1. O oznaczaja dni nie plodne. 2. Migajaca buzka oznacza wzrost poziomu lh i dni plodne i 3. Swiecaca buzka ze wykrylo ten najwyzszy wzrost i owulacja nastapni w przeciagu 24-48h. No i ja mam od 10 dni ta migajaca buzke.. nigdy tak nie mialam. Ale obawiam sie ze to moze.nowa torbiel, bo robilam hormony niedawno i wyniki mialam dobre. Czytalam ten ze przy pcos podwyzszone lh moze byc przez caly cykl. Aga 2013

Gość gość
Od dawna boli mnie brzuch jak na @. Wczoraj już w pewnym momencie poczułam mokro i byłam pewna, że to koniec, ale to nie była krew. I tak muszę iść do lekarza na dniach. Czekam tylko na @ lub pozytywny test. Być może okres mi się spóźnia, bo się bardzo stresuję od kilkunastu dni. Ania.

Gość Iwonexx
Ania nie rozumiem po co sie tak katujesz psychicznie zamiast zrobić test albo isc na badanie krwi..

Gość Iwonexx
Aga2013 cóż nie znam sie.. mnie teraz też już od 4 dni wychodzi pozytywny test owulacyjny takze sama nie wiem co jest grane u mnie.:)

Gość Malina352
Iwonexx a jak twoja szyjka dzisiaj?

Gość gość Kaoli84
Czesc. Dziewczyny w niedziele i w sobote moje testy owu byly dosc mocne, od poniedzialku bladosc blada, tz ze juz owu byla? W poniedzialek strasznie mokro bylo :/ a co jesli zajde w ciaze ? W weekend poszalelismy, nie specjalnie uwazalismy podczas przytulanka.tz raz nie zdazyl na czas :/( chyba ze zrobil to specjalnie ale sie wypiera ze zapomnial) Aniu zrob test nie czekaj.

Gość gość Kaoli84
Chce buc w ciazy ale zalezy mi na tych badaniach zeby bylo wiadomo co i jak i zeby znowu nie przechodzic tego piekla :( teraz to ja chyba zwarjuje , strach mnie ogarnia ze moge byc w ciazy i znowu strace. Jezu co on sobie myslal.

Gość Iwonexx
Dziewczyny ja 4 dzien test owulacyjny mam pozytywny.xD szyjka macicy jeszcze bardziej otwarta.xD

Gość Malina352
Dziwne. Może faktycznie masz coś z hormonami. Szkoda że nie wierzysz temperatury może ona by podpowiedziala kiedy miałaś owu. U mnie szyjka już stwardniala i już praktycznie zamknięta.

Gość BorowkowaPozeczka
Hej laski co u Was? Słuchajcie od 3 dni boli mnie brzuch i wczoraj miałam kilka kropel krwi na papierze a do mojego okresu jeszcze 2,5 tygodni ... trzymajcie kciuki żeby to było krwawienie implantacyjne! ❤️

Noo.. cxytalam na necie ze czasami niektore dziewczyny maja do 7 dni pozytywny wynik.. i ze to norma no zobaczymy.. Hmm borowkowapozeczka a moze to owulacja.?;)

Gość Malina352
Dziewczyny zrobiłam dzisiaj kolejny test i znów jest ledwo co widoczna kreska. Nie powinna całkowicie zniknąć? Czy będzie się taka blada utrzymywać do @?

Gość gośćneta271
Czy i ja moge dolaczyc?

Gość Malina352
Oczywiście. Witaj neta.

Gość Iwonexx
Spokojnie to normalne Malina ze masz lekko widoczna kreske testowa;-)

Gość Malina352
No to dobrze jak ma tak być.