Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość gość
Malina gratulacje to fajna wiadomosc, ciesze sie normalnie

Gość gość
Malina gratulacje to fajna wiadomosc, ciesze sie normalnie

Gość gość
Malina gratulacje to fajna wiadomosc, ciesze sie normalnie, nie martw sie moze to akurat grzybica. Lec szybko do gina wypisze tabletki i po sprawie. Duzo kobiet ma jakies infekcje w trakcie ciazy. Ja dzisiaj po wizycie. Mamy czekac do poniedzialku na @ i zrobic test i jak wyjdzie negatywny to zaczac brac duphaston. Dostaliśmy tez skierowania na badanie nasienia i droznosc jajowodow. Ale ciesze sie ze wkoncu cos sie bedzie dzialo i bedziemy miec pewnosc czy wszystko dobrze. Iwonexx a Ty jak tam? Pytalam tez czemu te testy tak dlugo pozytywne wychodzily to powiedzial ze po prostu lh dluzej utrzymywało sie w organizmie i nie ma sie czym martwic. Milego dnia dziewczynki. Aga2013

Gość gość
Sory za spam ale dalej nie moge sie zalogowac. Aga2013

Gość Iwonexx
Aga ja na razie czekam.. na testach owu od wczoraj bledsza kreska testowa.. szyjka macicy jest troche twardsza i sie tez wydluzyla leciutko alee jest jeszcze otwarta.. generalnie licze bardzo ze zobacze za tydzien dwie kreski na tescie.. Fajnie ze u Was tez ruszylo.. i ze dopytalas o te testy :*

Gość Malina352
No ładnie nie ma mnie dzień i już jakiś podszyw. Dziewczyny to nie ja pisałam. Jestem 5 dni po owu i nie ma takiej możliwości żeby nawet test mi wyszedł wiarygodny więc podszywie nie ładnie tak kłamać.

Gość Malina352
Iwonexx już nie mam tej wydzieliny. Dzisiaj mam normalną. Nie wiem już co o tym sądzić.

Gość gość
Malina, idz ty spac, bo zaczynasz piert/olić trzy po trzy.

Gość Iwonexx
Kurde malina a juz sie zaczelam cieszyc.. a whl jak sie czujesz?

Gość Malina352
Nie wiem sama może to jakieś chwilowe z ta wydzielina było. Nic mnie nie piecze ani nie swędzi. W sumie to skąd tez bym miała mieć ta grzybice, wszystko takie zagmatwane. Myślicie ze po 10 dniach od owu mogę zrobić pierwszy test? Czy lepiej poczekać na spokojnie

Gość Malina352
9:43 znów podszyw. Dobrze się czuje . A Ty iwonexx?

Gość gość
Idzcie wy gotowac obiad a nie pierdzielicie o wydzielinach ! fujjj.

Gość Iwonexx
Malina jakies dziwne tonz tym podszywaniem.. nie mozna miec tego samego nicku na kefeterii wiec ktos zna twoje haslo..;/

Gość Iwonexx
Aha.. okej.. to pisz co tam u Ciebie.? Moze napisz cos w stopce wtedy bd wiedziec ze to Ty.;-)

Ok. Trochę mnie dzisiaj brzuch pobolewa jak na @ ale tak lekko. Mam już normalną wydzieline. Piersi też lekko pobolewaja przy dotyku. Szyjke mam wysoko twarda i zamknięta, dziwne jest to że mi się tak wydluzyla. A jak u cb? Testy już masz jaśniejsze?

Gość Iwonexx
Malina jak Ci sie szyjka wydluzyla to raczej masz nisko.;-( na pewno nizej niz przy owulacji.;-) dobrze ze wydzielina masz juz dobra ja testy od dwoch dni jasniejsze.;-) dzisiaj juz nie robilam testu.;-) piersi mam caly czas wieksze niz normalnie ale nie bola.. a szyjke macicy bede badac wieczorem.. a jak temperatura u Ciebie.?;)

Gość gość
Taaa, idż, wkladaj paluchy, badaj te szyjke i zlap jakąś infekcję. To już naprawde mega schizy.

I jak u cb? Temperatura trochę mi spadła ale znów się wzbija w górę. Wczoraj brzuch mnie lekko bolał jak na @ i miałam klucia. Nic mi się kompletnie nie chce :/ A który dzień masz po owu?

Gość Iwonexx
Malina ja dopiero 3 dzień po owulacji.. szyjka juz mi twardnieje ale nie jest całkiem zamknieta... generalnie czuje sie dobrze zadnych wiekszych objawów za tydzień mam miec @.

Ja w tamtym cyklu miałam @ w 12dpo więc teraz też się tak nastawilam więc @ powinnam dostać w weekend.

Gość gość
Blee bleee i zaraz pyknie 50-a strona , teraz o twardnieniu szyjki,jutro o brzuchu, itd, itp.

Gość Iwonexx
Malina a kiedy zamierzasz tstować teoretycznie 7 dpo chyba już można prawda.?:)

Właśnie nie wiem kiedy można zacząć. Ja zawsze testowalam po terminie @. Jak mi w 10dpo nie spadnie temperatura to zatestuje. Dopiero 3 dpo jesteś? A nie dłużej?

Gość Iwonexx
no włąsnie odejzewam ze dzień wcześńiej miałam bo bardziej brzuch mnie bolał.. zobaczymy ja bede chyba testować chyba włąsnie w 7dpo a Tobie kiedy wypada 7dpo.?

Gość Iwonexx
to jutro testuj.! :D

Gość picolina
Dziewczyny zaczynam starania :) jakie testy owulacyjne polecacie ???? i czy pomogły wam w planowaniu płci dziecka ? ;) Marzymy o córeczce więc chcemy spróbować wszelkich możliwości aby nam się udała baby girl ;) Biorę też kwas foliowy i witamine d ale może powinnam coś jeszcze brać dodatkowo ? jakie badania polecacie dodatkowo ?? by wiedzieć że wszystko w porządku i bez obaw możemy sie starać o maszą dzidzie :D Pozdrawiam ! :D

Gość picolina
Dziewczyny zaczynam starania :) jakie testy owulacyjne polecacie ???? i czy pomogły wam w planowaniu płci dziecka ? ;) Marzymy o córeczce więc chcemy spróbować wszelkich możliwości aby nam się udała baby girl ;) Biorę też kwas foliowy i witamine d ale może powinnam coś jeszcze brać dodatkowo ? jakie badania polecacie dodatkowo ?? by wiedzieć że wszystko w porządku i bez obaw możemy sie starać o maszą dzidzie :D Pozdrawiam ! :D