Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a1aleksandra1

Starania o dziecko 2018

Polecane posty

Gość gość
Szkoda ze nie wiedzial co robi w twoim przypadku. Typowy psychiczny pseudo katol. Wierzysz w Boga? A nie uczyli cie milosierdzia i szacunku do innych?

Gość gość
Tu pisze przynajmniej piec różnych osób mających inny pogląd niż wy. Jakbyście użyły trochę głowy to byście to zauważyły a wy odpowiadacie cały czas jako jednej osobie

Gość gość
Jak mogą uzyć głowy jak one skupione na wyłącznie dolnej części ciała?

Gość gość
Jak czytam to forum to jestem w stanie uwierzyć w autentyczność historii wykorzystanych w Dlaczego ja, Trudne sprawy, itp

Gość gość
Czy ostatnio dwie piszące nie uprawiają seksu z mężem/partnerem dla przyjemności, dla okazywania sobie czułości, wyjątkowej intymności, itp a wykorzystują faceta , po swoich wielokrotnych testach jak suka w rui wystawić się , jedynie w celu zapłodnienia ?

Gość gośćmamini
Dziewczyny, bralyscie jakieś leki wspomagające zajście w ciążę? Jeśli tak to jakie?

Gość gość
Miedzy innymi na tym swiat polega, zeby wydac potomstwo.. a nie bierzecie pod uwage faktu ze moze Ich partnerzy tez pragna tego dziecka?

Gość gość
Partnerzy pragna i myslisz ze oni wiedzą,ze te co chwila kupuja i testują? i po 5 razy mierzą temperaturę i badają sobie szyjkę, i plotą o piersiach, wydzielinach, itd,itp?

Gość Iwonexx
Malina i jaku Ciebie.? ja chyba dostane @ bo juz sie tak czuje ;/

Iwonexx dzisiaj temperatura spadła 36,5. Ale brzuch mnie w ogóle nie boli a zawsze bolał mnie tydzień przed :/ możliwe że jutro dostane skoro już jest spadek A jak u cb?

Gość gość
" możliwe że jutro dostanę" "pewnie jutro dostanę" itd. I tak w kółko. Rzyg rzyg dwóch ześwirowanych.

Gość gość
Ogólnie dużo już przewinęło się przez to forum ,,staraczek” ale te dwie maja na prawdę coś nie tak z głowa i nie mówie tego złośliwie. Zastanówcie się trochę nad sobą

Gość Iwonexx
tak poza tym to okej.. Myśle ze ten ovarin też dużo zmienił.;P

Ja też chwale ovarin. Będę brać go dalej od nowego cyklu. Może jeszcze bardziej mi przyspieszy owu z czego bylabym zadowolona. Teraz cykl mam 40dni a nie 60 więc mi pomógł bardzo :)

Gość gośćania22
Witam mam pytanie staramy się z mężem o dzidziusia od 6 cykli, w ostatnim miałam robione HSG , płyn przeszedł do otrzewnej , przepchał małe zrosty. A teraz moje pytanie cykle mam od 24 do 28 dni, kochałam się z mężem od piątku wstępnie obliczając dni płodne , od wczoraj kuje i boli mnie jajnik,wieczorem podbrzusze tak dziwnie ciągnie jak na okres jak myślicie mogło by się nam udać ?? ;)

Gość gość
Co kuje ? podkowy koniom?

Iwonexx a boli Cię brzuch na @ ? U mnie totalna cisza. Piersi bolą od tygodnia a brzuch ustal jakieś 5 dni temu i nic a nic nie boli. Pierwszy raz tak mam może to po tym ovarinie?

Gość gośćmamini
Widzę, że zrobiła się ograniczona grupka i już nawet nikt nie odpowie na pytanie, żeby doradzić. :-/

Gość gość
Nie grupka tylko dwie osoby, które uwazaja ,że to ich prywatny folwark i są tak namolne i infantylne, że mało kto zajrzy do takich histeryczek z fobią i gdybaniem...

Gość gośćmamini
Gość 11.17 Może i masz rację.

Gość Marie_Marie
Ja też zauważyłam, że to jakiś prywatny wątek dwóch lasek, dla których życie to testowanie, mierzenie temperatury i sprawdzanie szyjki. Cóż, ja chyba podziękuję i skupię się na staraniach z mężem.

Gość gośćmamini
Marie_Marie Ja myślałam, że mozna wejść i się poradzić o cokolwiek. Ale niestety,dziewczyny piszą między sobą i niczego nie da się dowiedzieć. A szkoda.

Gość gość
Ale dziewczyny przecież możecie rozwinąć dalej temat tamte dziewczyny juz nie piszą jakbyście nie zauważyły :)))))

Gość gośćmamini
Ciekawe jak rozwinąć temat. Zdałam pytanie i coś odpowiedzi nie mogę się doczekać. ;)

Gość gośćkoralina
Goscmamini Czytam czasem ten watek i na prawde zrobila sie dyskusja dwoch pan, cala reszte olewaja. Ja biore tylko magnez, wit c, cynk i witaminy z grupy b. Ponoc pomagaja ale nie wiem jak dlugo czeka sie na efekt :) Kiedy masz termin @?

Gość gośćmamini
Gośćkarolina Dziękuję za odpowiedź. :) Mi lekarz przepisał castangus plus ciągle brogomergon z powodu prolaktyny. Nasze starania już dość długie, trace nadzieje, dlatego zastanawiam się czy branie tych leków będzie miało jakikolwiek sens :/ @ mam dostać 27.09

Gość gośćkoralina
Goscmamini Chyba raczej nie zaszkodzi a dodatkowo mozesz suplementowac to co ci napisalam. Mozesz poczytac jak to wplywa na plodnosc. A mialas juz jakies badania? Jak dlugo sie staracie?

Gość gość
maminia a jaki miałaś wynik prolaktyny?

Gość gośćmamini
Tak, miałam badanie drożności jajowodow no i ogólnie badania hormonalne. Teraz będzie już jakiś ponad rok.. Ciężko mi i ostatnio nie mam pozytywnego nastawienia. :(