Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czesc tu srynik przez czytanie ksiazek mi sie zachcialo zyc xD

Polecane posty

Gość gość

Jesli bede czytal przez nastepne kilka dni ksiazki tak jak dzisiaj, to przeczytanie stephena kinga zajmie mi 3 dni. 600 stron, mala czcionka. nie wiedziałem, ze książki mogą być tak zayebiste xD. Pamietma tutaj kafeterianke co miała nick stefanakingafanka czy jakos tak, rowna babka z niej była xddd

Gość gość
az mi się przypomniała pewna akcja jak byłem z kims na pewnym mostku w anglii który miał z 200 lat i obok przyszwedal się jakiś chlopiec z dwiema dziewczynami i jedna mloda dziewczyna zaczela do nas gadac: do you wanna come to my house, wyraźnie wiedziałem, ze do mnie się odzywala ja się nie odzywałem, bo nie wiedziałem co się dzieje, a ona dostawala ataku bo się nie odzywałem, a za chwile slyszalem jak mowila do znajomych o mnie: who is he??? Boje się takich sytuacji, jak zapobiec powstawaniu takich niekomfortowych sytuacji w której mloda dziewczyna zaprasza mnie do domu do siebie? :(:(:(:(:(:(

Gość gość
no ja tez jestem zdziwiony ze w ciągu doby dzisiaj przeczytałem 330-stronnicową książke. tera się wzialem za reka mistrza stephena kinga. ogolnie to dotarlo do mnie ze spędzanie calych dni na granie w gry online do niczego nie prowadzi i powoduje jedynie to, ze zużywam się... A ze nie mam nic innego do roboty niż gry online w które gram calymi dniami, to żeby uniknąć gier online, przerzuciłem się na książki. Jeśli tak pojdzie przez następne kilka miesięcy to zdaze sobie zrobić mini biblioteczkę ;););)

Gość gość
zagram sobie koncert w anglii i za te pieniazki kupie sobie mebel na książki, heheh... w takim tempie to w 2018 na koncie będę miał 300 książek xD. Jak dobrze, ze książek mi pod dostatkiem. Jak czytam to wyobrażam sobie ze buduje dom dla siebie w przyszłości w którym robie sobie biuro na komputer itp. i osobny pokoj w którym jest czytelnia. albo na początek pomieszczenie biuro i czytelnia w jednym, damn... a obok lazienka z jacuzzi, ohh.... TO JEST ZYCIE KVRWA

Gość gość
ZYCIE NA KRAWEDZI TO MI ODPOWIADA HEHE

Gość gość
wez leki XDD

Gość gość
hehehe powinienem juz w lozeczku lezec cieplutkim pod posciela i slodko zasypiac :):):):):):)

Gość gość
ta ksiazka kinga mi spruła mózg :):):) . boje się do niej zajrzeć poraz drugi :O:O:O glowny bohater tej książki ewidentnie ma jakies problemy ze sobą :O:O

Gość gość
Kindle!

Gość gość
poczytaj harego pottera

Gość gość
ja to chce sobie przeczytać: hrabia monte christo, ojciec chrzestny. i przeczytam, co stoi na przeszkodzie??? upośledzony i tepy nie jestem wbrew pozorom ;););)

Gość gość
dobrze, ze masz hobby :)

Gość gość
ogolnie to za pozno mi ta faza na książki przyszla, ale lepiej pozno niż wcale. wlasciwie to nie biorac pod uwagę mojego wieku a naturalny tok i zbieg wydarzen jakie wydarzyly się podczas mej egzystencji, to wcale nie jest za pozno, ale biorac pod uwagę 23 lata, to oczywiście ze za pozno, bo w tym wieku to już studia rodzina i w ogole blablablabla :O:O