Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pani baran i pan bliźnięta

Polecane posty

Gość gość

Do tych co interesują się horoskopami. Jak widzicie zestawienie barana i bliźniąt? :)

Gość Zainteresowana11111112
A odwrotnie, pani blizniak i pan baran?

Gość gość
Moeszanka wybichowa, nie do zastąpienia. Sex bajecznyyyy

Gość gość
znam jednego takiego pana. bardzo przystojny przy czym każda połówka jego twarzy co innego o nim mówi. czuły i wrażliwy słodziak co udaje niewzruszony kamień :)

Gość gość
albo znam też takiego co z jednej strony twarzy jest kobietą a z drugiej facetem i to maczo, mega inteligentny literat choć poważnie przesądny i trochę nawiedzony.

Gość gość
Pani baran to moja mama pan bliźniak to mój tata. Małżeństwo z 25 letnim stażem. Na każdy jeden temat mają całkiem inne zdania w niczym się nie zgadzają ale najwidoczniej mocno kochają :-)

Gość gość
Moze byc trudno poniewaz barany sa specyficzne.

Gość gość
jak specyficzne?

Gość gość
Baran chce sie bawic błyszczeć władać .... nie lubi sie nudzić.

Gość gość
Specyficzne tzn. troche wkurzajace, troche nienormalne i trudne. Bliźniak może mieć przesrane przy baranie.

Gość gość
Czyli co, Baran to wieczny lekkoduch?

Gość gość
ta błyszczeć :D nieprawda

Gość gość
Blizniak tez jest trudnym znakiem wiec to baram moze sie meczyc

Gość gość
Od kobiet baranów to z daleka...

Gość gość veto
wszystko to uogólnianie i nieprawda. prawda jest taka że każdy jest inny. jestem tego dobitnym przykładem. mam znajomą urodzoną w tym samym dniu i miesiącu. ona rozpruje każde wierze i przyrządzi z tego obiad ja nie mogłabym nawet kurze pióra wyrwać. ona robi tatuaże i wygala się jak lesbijka ja nie wyobrażam sobie życie bez sukienek i długich włosów. ona jest jak babochłop który wszędzie wściubi swoją gębę ja jestem wrażliwa, cicha i nieśmiała.

Gość gość
Też nie wierzę w horoskopy - aczkowiek niektóre opisy były bardzo trafne. Musze jednak zwrócić uwagę, że to co ty opisujesz to cechy bardzo powierzchowne. Można wyglądac jak przeciwieństwa, a mieć podobne cechy takie jak samozaparcie, wrażliwość (to, że ktoś wygląda jak babochłop nie znaczy, że nie jest wrażliwy) itd.

Gość gość veto
to co być zaliczyła do cech głębokich które mogą znamionować dany znak? hem? bo jeśli nie to to ja już nie wiem, vaginy pod różnym kątem?

Gość gość
Chodzi mi o to, że niektóre cechy mogą inaczej się przejawiać u róznych osób. Np. ludzie którzy z natury są bardzo ambitny mogą mieć przeciwstawne ambicje, ludzie którzy są wrazliwi na piękno mieć inny gust (jeden będzie kochał kwiaty w wazonach, a drugi tatuaże i wyglądał "jak lesbijka"). Długość włosów to raczej nie jest cecha charakteru

Gość gośćveto
masz rację poniekąd ale wciąż pytam co zaliczyłabyś do rysu charakterystycznego w w/w przypadku?

Gość gość
12:57 Baran- dynamiczny W kazdym ze znakow jest jedna cecha wspolna, bez wyjatku.

Gość gość
Nie wiem bo was nie znam, opisałaś dosłownie jak wyglądacie. Na pewno macie coś wspólnego, jak ona jest takim babochłopem to na pewno macie wspólną pewną szortkość która u ciebie przejawia się w języku i złosci skierowanej na wygląd koleżanki.

Gość gość
długość włosów to nie jest cecha charakteru ale już wygalanie ich na buch'a, połączone z tatuażami i męskimi ******* postury kontra długie włosy plus sukienka w kwiatki i skromność wewnętrzna to już jednak mężczyzna powinien oceniać czy jest co cecha własna i czy dwie takie postacie można upchnąć pod jeden znak jako(wredne, trudne, namiętne czy nie)

Gość gość
to znaczy że inne znaki zodiaku nie przejawiają szorstkości w mowie czy obyciu. hm ciekawe :)

Gość gość veto
a co wobec tego,powiesz o stopniu inteligencji, osób z tego samego roku, miesiąca i dnia(nie mylić z wykształceniem) można to zaliczyć do różnic jako takich, czy jest to raczej cecha nabyta przez splot szczęśliwych tudzież nieszczęśliwych wydarzeń? albo o bliźniętach które prócz daty urodzenie i taj samej matki nie maja ze sobą prawie nic wspólnego a często jedno z nich jest wyraźnie upośledzone względem i na "korzyść" tego drugiego?

Gość gość
okreslanie twarzy gębą jest moim zdaniem bardzo w stylu "buch"

Gość gość
jak koleżanka jest wredna i trudna z charakteru to jesteście bardzo podobne

Gość gość
Dobry uklad

Gość gość
Upór i przekonanie o swoich racjach. Ogólna despotycznosc. Nie przyjmowanie cudzej krytyki i światopoglądu.

Gość gość
nadają się na przywódców

Gość gość
Hitler byl baranem.