Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pani baran i pan bliźnięta

Polecane posty

Gość gość
lepszy chłop świnia,niż kobieta baran.

Znam 4 osoby barany, jezeli juz mówimy o baranach. 3 to kuzynki, puszczalskie, nawet jak były już dorosłe. Facet, mąż jednej z nich, to samo. Bliźniak- brat, parszywy charakter...Byle z daleka.

Gość gość
mój temat zrobił się dziwny

Gość gość
lepsza kobieta baran niż chłop obślizgła ryba

Gość gość
a co chciałeś od durnych psychicznych trolli dowiedzieć się czegoś merytorycznego jak dla nich dwie osoby to wyznacznik całej populacji?

Gość gość
nie, czytałam kilka tematów o horoskopach i byłam ciekawa co powiedzą o moim zestawieniu (ludzie którzy się tym interesują, nie trolle)

Gość gość
no to nie na tym forum, tutaj dwie osoby o podobnych cechach to 300% materiału badawczego

Gość gość
jako Baran faceta świnii bym nie zaakceptowała,never! A jeśli chodzi o Pana Bliżniaka mowię o moim, jest pogodnym,wesołym rozrabiaką, z pelnym szacunkiem do kobiety i temperamentem w łóżku, oczywiście bez chorej perwersji

Gość gość
wiecie, badania nad zjawiskami i zachowaniami polegają na tym że grupa badawcza musi wynosić sporo osobników. żeby więc z cała stanowczością stwierdzić empirycznie, że coś jest typowy tylko dla tego znaku trzeba by przeżyć i przespać się ze sporą grupą badanych jeśli nie ze stoma procentami. ba! trzeba by przespać się z każdym ze znaków i mieć ogólnie doświadczenie prostytutki lub alfonsa w życiu, żeby z cała pewnością wykluczyć albo potwierdzić, że lwy i panny nie mają cech właściwych baronom i bliźniakom. wiem to trudna dla większości z was do pojęcia, ale nawet z badaniami z użyciem placebo procedury są podobne. jeśli wiecie co to jest placebo bez zaglądania do Wikipedii. :(