Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpowiedź

Polecane posty

Gość gość

Zapytałam faceta czego pragnie od życia, powiedział że spokoju. Jak to rozumieć? Jak zapytałam czy odemnie, zmienił temat i już na to pytanie nie reaguje.

Gość gość
Rozumieć tak jak ci powiedział,jak,spokoju. Czyli wraca z pracy i może być sobą,może przestać walczyć i się spinać. Zaspokajać czyjeś zachcianki i potrzeby,bo robi to w pracy,a od kobiety oczekuje że nie będzie dzieckiem które trzeba bawić i udowadniać że ja kocha,że jest wspaniały,że wszystkie wie i potrafi. Skoro nie odpowiada czy od ciebie,to powiedział ogólnie. Nie od ciebie,więc na wiele nie licz.

Gość gość
Piwko temu Panu powyżej

Gość gość
To nie bylo tak. Zapytalam go ponieważ czuje że nie jest wobec mnie szczery, ze pisze z innymi kobietami, może nawet coś innego. Powiedziałam że chce normalności a on powiedział że nie chce.

Gość gość
To twardy facet. Ciężko mi się z nim rozmawia od początku związku.

Gość gość
To ustal kto i co do kogo powiedział,bo post wyjściowy przeczy temu co piszesz. A jeśli czujesz że nie jest szczery ,ty chcesz normalności a on nie,to po co sobie nim głowę zawracasz.

Gość gość
Bo on często posuwa się do manipulacji. Udaje. Powiedzial tak jak napisałam wyjściowo. Zapytałam go ponieważ wiem że coś ukrywa.