Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atelier Fryzjerstwa Fashionmode Wrocław ul. Sowia OPINIE

Polecane posty

Gość gość

witam, co sądzicie o tym salonie fryzjerskim?

Gość gość
Czy to ten salon gdzie pracuje Marcus P. od Magdaleny Ż.?

Gość gość
jestem bardzo zadowolona z tego salonu fryzjerskiego <3 wg mnie pan Sławek wykonuje kawał dobrej roboty, dbając w szczególności o to, by to klientka była zadowolona pan Sławek zawsze mnie słucha, wie jak mnie zaskoczyć swoją kreatywnością i doswiadczeniem, do tego cena jest przystępna

Gość gość
co sądzicie o zabiegu regeneracyjnym włosów ogniem czyli FireCure? naprawdę jest to taki skuteczny zabieg/ kto z was był? jakie efekty?

Gość gość
osobiście jestem bardzo zadowolona z tego zabiegu regeneracyjnego i to bardzo osiągnęłam oczekiwane efekty: olśniewający połysk, wzmocnienie, odżywienie oraz niesamowita miękkość włosów

Gość gość
jestem zadowolona z farbowania włosów w tym salonie pan Sławek zna się na rzeczy, można mu zaufać bazuje na najlepszych kosmetykach

Gość gość
ja dzięki niemu uratowałam swoje włosy ! naprawdę :) jestem mu wdzięczna za pomoc w doprowadzeniu ich do odpowiedniego wyglądu

Gość gość
nigdy nie wcześniej nie chodziłam do fryzjera płci męskiej, ale odkąd poznałam pana Sławka nie wyobrażam sobie innej opcji!

Gość gość
też na początku miałam podobne odczucia;) ale pan Sławek okazał się być doskonałym fryzjerem i jak widać nie ma znaczenia jakiej fryzjer jest płci

Gość gość
polecam ;) gdyby nie Sławek, to bym chodziła z czterema kolorami na głowie a tak wróciłam do swojego naturalnego koloru i czuję się świetnie w takim wydaniu

Gość gość
znam i polecam tylko szkoda, że tak trudno się do niego dostać;p trzeba się zapisywać z dużym wyprzedzeniem