Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy zgłosić się do szpitala gdy nic się nie dzieje a jest już po terminie

Polecane posty

Gość gość

Witam chciałabym się zapytać kiedy zgłosić się do szpitala gdy jest już po terminie a maluch nie chce wyjść pytam z ciekawości do terminu zostało 10 dni ale na wszelki wypadek chciałabym wiedzieć i co wtedy mówić w izbie przyjęć wziąć wtedy torby ? Pomocy :D

Gość gość
chyba na kazda wizyte powinnas miec torby w gotowosci..

Gość gość
Lekarz ci powie. Ja bylam w dniu terminu na wizycie o ktg (był to 1.10) i dal mi skierowanie do szpitala na 5.10. Na szczescie nie skorzystałam, przyjechałam 4.10 nad ranem z bólami ;)

Gość gość
Ja miałam ostatnie ktg w 40 tc+ 2 dni, lekarz powiedział wtedy że my się już żegnamy, jak nie urodzę a skończę 41 tc to mam się zgłosić na izbę przyjęć do szpitala i pewnie będzie wywoływanie,co tam lekarz zadecyduje. No chyba że coś mnie zaniepokoi- krwawienie, zbyt słabe ruchy dziecka itd. I też się zgadzam, torbę dawno powinnaś mieć spakowaną... jak do porodu, tylko jak bierzesz poprawkę na parę dni na patologii to dodatkowa koszula i bielizna.

Gość gość
Mi tez lekarz powiedzial ze sie zegnamy bo juz 40 tc,brzuch nisko,glowka nisko i urodze zaraz.. Na drugi dzien pojechalam na ktg. Od razu na wywolanie mnie wzieli i nic i nic i nic,po 5 h cesarke zrobili. Brak wod płodowych,dziecko zielone,sine,nogi powykręcane. Jakbym tak czekala to synek by umarł a wszystko bylo ok,ruchy,brak krwawienia