Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czesc kobiety moglybyscie mi powiedzieć jak walczyć z toksyczna matka

Polecane posty

Gość gość

Gada na mnie głupoty odkad pamiętam jak byłem mały to byłem małym s*********m potem nie dobrym. Dzieckiem chujem który się nie chce uczyć potem jak podroslem to narkomanem samolubem i samobójca byłem bity przez nią i niszczony psychicznie czy tacy ludzie się zmieniają? Dziś projektuje swoje leki i problemy na mnie zresztą jak zawsze chodzi gada głupoty o mnie niszczy opinie ja juz padam efekt to zaburzenia odżywiania zaburzenia seksualne fobia lub nerwica lekowa depresje jak z tyska k***a walczyć pomocy to nie prowokacja.

Gość gość
ODCIAC SIE. Tylko i wylacznie.

Gość gośćandzia77
Trzeba olac unikac kontaktu a jezeli podnosi reke na Ciebie to moze z glowa cos nie tak.Wiem ze to mama ale trzeba miec troche szacunku dla samego siebie a skoro robi to wszystko zeby krzywdzic to raczej Ciebie nie sznuje.

Gość gość
Ta kobieta jest chora boi się meCYzn pewnych siebie nieustannie musi pobizac by czuć jak władze nastawia ludzi przeciwko mnie ja ja k***a zabije bo padam przez to wszystko boje się kobiet i wgl ludzi a społeczeństwo chore spolecEnat o dalej ja broni bo jest głupie a ona potrafi manipulować jak się odciąć skoro nie sadze sobie niszczyła cale zycie

Gość gość
Ubój szmate z doświadczenia wiem ze k***a się nie zmieni i będzie niszczyć tym się żywi

Gość gość
Tak jest chora psychicznie i toksyczna jak wiwkszax kobiet

Gość gość
Matka to tylko taka nazwa a za to nazwa jest człowiek który niszczy

Gość gość
Szkoda ze nie do czekam się dojrzałej odpowiedzi