Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O zaletach bycia singlem

Polecane posty

Gość gość

Wszedzie jest nagonka, ze trzeba miec meza dziecko w wieku dwudziestu paru lat, bo inaczej ma sie przegrane zycie. Ja sie z tym nie zgodze. Powiem czemu: -znalezc dobrego meza jest troche jak totolotek albo trafisz na dorbego ktory bedzie przy Tobie w chorobie i niedostatku, albo trafisz na takiego co Cie zdradzi, bedzie zaniedbylwal lub zostawi sama z dzieckiem (to dopiero wychodzi po latach, nawet Ci ,,idealni´´ nierzadko zdradzaja swoje partnerki lub pokazuja prawdziwe oblicze po latach) -mozecie sobie cos ladnego kupic, wyjechac w fajne miejsce, bo nie musicie przeznaczac wiekszosci na dziecko -nie musicie sie martwic o to czy wasz partner was nie zdradzi i czy aby na pewno zostaje po godzinach w pracy Wpisujcie jakie zalety widzicie w byciu singlem :) (ps. nie twierdze, ze malzenstwo jest czyms gorszym, bo mysle, ze jesli trafimy na odpowiednia osobe moze byc czyms pieknym, ale tutaj szukamy pozytywnych stron bycia singlem; trzeba dostrzegac plusy w kazdej sytuacji :) )

Gość Singiel na kafe
Nie ma żadnej nagonki na singli.

Gość gość
No niewazne czy jest czy nie ma(zalezy od kraju i od wielkosci miasta) tu wpisujemy co pozytywnego widzicie w byciu singlem, jesli chcecie :)

Gość gość
większość par, małżeństw to kwestia przypadku. poznali się w szkole, albo są z pierwszą czy drugą osobą która w ogóle była nimi zainteresowana :D w większości przypadków nie ma mowy o wspólnych zainteresowania, poglądach, a nawet o wzajemnym podobaniu się sobie ;) stąd potem lament że brak seksu w małżeństwie największe zalety bycia singlem wg mnie: - nikt nie zrzędzi, nie narzeka na to co robisz, co lubisz, jaki jesteś - nikt nie zarządza TWOIM czasem, nie narzuca ci co masz robić i co masz lubić

Gość gość
Nie musisz odpisywac na durne sms w stylu: co porabiasz kochanie? Nikt nie wymusza na tobie spotkań :) Nie musisz myślec dodatkowo o drugiej osobie, myślisz tylko o sobie- to są zalety :)

Gość gość
Dobre argumetny. - ja mam jeszcze taka wade, ze szybko sie nudze i mam wiele zainteresowan, na ktore potrzeba dlatego cenie sobie singielowska wolnosc :) Chyba, ze trafi sie kiedys ktos o podobnych zainteresowan do moich, wtedy moze przemysle zmiane statusu.

Gość gość
potrzeba czasu*

Gość gość
Mozna sie rozwijac, doksztalcac, cieszyc spokojem .