Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy u was w rodzinie tez ukrywa sie przed ludzmi nieslubne dzieci itd.?

Polecane posty

Gość gość

czy u was w rodzinie tez ukrywa sie przed ludzmi nieslubne dzieci itd.?

Gość gość
ostatnio bylam swiadkiem sytuacji gdy spotkala mame dawna kolezanka z technikum i pytala sie jak tam mamy siostra z którą sie bardzo lubila..czy ma wnuki itd.. Mama powiedziala ,ze ma tylko jednego wnuka i tyle. Ja bylam w szoku ,bo przeciez moja ciotka ma dwoje wnuków ,tylko ten jeden jest nieslubny i nie utrzymuje z nim kontaktu odkąd dziewczyna kuzyna dziecko zabrala do siebie. Pytalam mame dlaczego klamie ,bo przeciez to sie i tak wyda i ludzie wszystko wiedzą i gorzej beda sie smiac z tego ,że ona to ukrywa niz z prawdy. Mama sie wsciekla na mnie i zaczela krzyczec ,ze przeciez nie bedzie mowić ludziom prawdy,bo to dziecko sie nie liczy bo jest bez slubu itd.. Boze jak mozna byc tak zaklamana osobą..i pomyslec ,ze mama codziennie w kosciele jest i ciagle sie tylko modli ,a wazniejsze jest co powiedza ludzie dla niej.

Gość gość
Przeanalizowalam moja rodzine i nie ma u nas nieslubnych dzieci

Gość gość
A u Nas sa i nikt sie ich nie wstydzi:p

Gość gość
Że co??

Gość gość
To jest przykre, ale tak jest. Jestem babcią malucha, którego ojcem został mój 16 letni wówczas syn. Moja mama w ogóle tego nie zaakceptowała, nie chce o tym słyszeć i dziwi mi się, że się angażuje. No jak mam się nie angażować??? A co to dziecko winne??? Ale wstyd jest najważniejszy, bo co ludzie powiedzą??? Wstyd to mi jest za moją matkę, katoliczke, pożal się Boże, wiecznie mnie do spowiedzi i kościoła wygania, ech....

Gość gość
Jasne. Mamy pełną piwnicę nieślubnych dzieci. Czasem nocą pozwalamy im wyjść na chwilę na świeże powietrze, ale pilnujemy, żeby nie uciekły i żeby broń Boże nikt ich nie zobaczył.