Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci wszędzie widzą podteksty

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego faceci w zwykłej uprzejmości i sympatii, dopatrują się od razu podtekstu erotycznego. Dlaczego nie można być miła dla mężczyzny którego się po prostu lubi, bo on zaraz myśli że chcę czegoś więcej. Kurczę usmiechniesz się, powiesz że go lubisz i automatycznie jest to rozumiane jako "kocham Cię". Czy Wy też tak macie, czy to ze mną jest coś nie tak?

Gość gość
A bo chłopy to głupie są :D Co my Ci poradzimy na to, że jesteście śliczne i jakbyście się nie uśmiechnęły itp to nas macie w garści.

Gość gośćP
Nie szukam podtekstów, tylko napaleńcy tak robią.

Gość gość
To jak kobieta się uśmiechnie to nic nie znaczy

Gość gośćP
Co ma płakać, lubi temat i kontynuje, ja mam dystans nawet do siebie samego, wady zmieniam na zalety.

Gość gość
To prawda z tym uśmiechem. Ja już chyba wogole przestanę się uśmiechać. Bo potem same problemy.

Gość gość
A jak mi dziewczyna puści oczko to dla mnie nic nie znaczy

Gość gość
Dla mnie nic nie znaczy nawet jak mi dopy nadstawi, wiem że to bezmyślne istoty i nie ma czego od nich oczekiwać więcej :classic_cool:

Gość gość
Co Ty piszesz? Któraś Cię skrzywdzila?

Gość gość
bo tylko to ma dla nich sens ,babskie pitolenie i usmieszki bez cd sa bezsensowne

Gość gość
Nie oczekuję od butów że się same zasznurują i nie czuję się z tym skrzywdzony ani trochę :classic_cool:

Gość gość
Nie wierzę, że taki temat założyła kobieta. Przecież to właśnie kobiety są mistrzyniami rzekomych podtekstów - jak ktoś jest miły albo się uśmiechnie, to od razu je według nich podrywa.

Gość gość
To prawda, wystarczy się odezwać albo tylko spojrzeć a te tematy zakładają o co mu chodzi i w kilkanaście nad tym ,,myślą" pół nocy :-P

Gość gość
23:17 Bo faceci myślą że one tak myślą :D ;)

Gość gość
Dlaczego że nigdy nie mówicie wprost

Gość gość
O jakąś się do mnie szczerzy i mówi że mnie lubi, przecież znam ją i gdyby coś sobą reprezentowała to sam bym ją poderwał, a to głupie takie... ale w sumie aż tak paskudne nie jest skoro sama suszy kły to ok mogę zrobić dobry uczynek i ja bzyknąć.

Gość gość
Jezeli mezczyzna jest sam, jezeli kobieta mu sie podoba, jezeli chcialby czegs wiecej, to fakt, taki usmiech moze go nakrecic.

Gość gość
No to wychodzi na to, że kobieta ma się nie uśmiechać, nie żartować, mimo że jest osobą wesołą i lubi ludzi? Albo uśmiechać się tylko do innych kobiet i dzieci, a do mężczyzn z poważną miną, bo inaczej któryś może pomyśleć że to tylko do niego i coś znaczy? To bardzo trudne zachowywać sztuczną powagę i nie być spontaniczna dlatego że ktoś może narobić sobie nadziei :( lub wystraszyc się jeśli dziewczyna nie jest w jego typie lub jest zajęty :P

Najlepsze jak kobieta uśmiecha żartuje jest sobą, koleżanka stoi o bok której nie lubi :)

Gość gość
Kobiety szczegolnie w Polsce rzadko sa mile a w zasadzie prawie nigdy chyba, ze zdesperowane i bardzo kochaja.

Gość gość
Bo są zboczeni i ciagle myslą tylko o jednym aha i glowa nie myśla

Gość gość
14:31 No i chyba dlatego, te wesołe z natury od razu zaliczane są do tych zakochanych desperatek :(