Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gosiaxoxo

Jak wrócić do byłego chłopaka?

Polecane posty

Gość Gosiaxoxo

Jestem w dziwnej sytuacji zacznę od tego że od zawsze byłam zakochana w chłopaku którego znam od piaskownicy... byliśmy ze sobą 2 lata nasz związek rozpadł się przez brak czasu oboje pracowaliśmy po 12h czasami było tak że gdy wracałam do domu on już spał lub na odwrót wiec wiąże sie to z tym ze czasami nie rozmawialiśmy przez pare dni mijając sie w drzwiach. Nie wiem jak to opisać wiec prosto on poznał dziewczynek ja chłopaka do niczego nie doszło prócz pocałunku w obu przypadkach nasz związek trwał 2 lata. Mimo ze nie jesteśmy już ze sobą 1,5 chce wrócić bo mi go bardzo brakuje nadal sie spotykamy dość często przez cały okres tego czasu, dodam ze zachowujemy sie jak para coś typu sexfriends ale ja bym chciała czegoś więcej wiem ze on mnie kocha bo jak chce rozmawiać to on nie chce mówi mi ze mnie kocha ale nie będziemy ze soba i unika tematu, wspomnę ze on jest naprawdę bardzo dobry w stosunku do mnie zawsze gdy mam problem pomaga mi go rozwiązać pokazuje klasę jak mało mężczyzn po rozstaniu, jest bardzo spokojny, ułożony. Chciałabym żebyśmy wrócili do siebie ale nie wiem jak uderzyć, może już mu sie znudzilam... proszę o wypowiedzi co sądzicie... jeżeli ktoś miał podobnie proszę o wskazówki...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować