Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warszawa nie opłaca mi się wracać do pracy

Polecane posty

Gość gość

Szukam niani na cały etat 10 h dziennie i znajduję same oferty 15 zł za godzinę. Czyli wychodzi ponad 3000 miesięcznie. Nie mam specjalnych wymagań tylko doświadczenie min 1 rok. A wy jak sobie radzicie jak wracacie do pracy

Gość gość
Wróciłam po wychowawczym. Dziecko poszło do przedszkola.

Gość gość
A nianie to uwazasz rachunkow nie placi i nie je ze nie powinna zarabiac???

Gość gość
a niby dlaczego taka niania ma się dorabiać majątku i luksusu na moim dziecku? Powinna robić to z sympatii do dzieci stara krowa jedna, 15 zł za godzinę to znaczne przegięcie i oszustwo!!!

Gość gość
Moja też chciała 15h za godzinę ale ostatecznie ustaliliśmy 2500pln za miesiąc.

Gość gość
Niania jest odpowiedzialna za wasze dziecko. To chyba dostateczny powód by dobrze jej płacić? A jak nie to weź emerytke która przyjdzie za 7zl na czarno, włączy dziecku tv na cały dzień i po problemie.

Gość gość
A w jakim wieku jest dziecko?

Gość gość
ale najezdzacie na autorkę, radzę jeszcze raz przeczytać co napisała, żenada

Gość gość
To mało, ja płacę 20 za godzinę a i tak miałam problem by znaleźć kogoś sensownego

Gość gość
A ja właśnie zatrudniłam emerytkę, płacę 1000zl i moje dziecko wcale nie spędza czasu przed tv, niania ma dobre podejście i uczy to wielu rzeczy, spaceruje z dzieckiem i jest dyspozycyjna. Wcześniej zatrudnialam młodą sikse ktora chciała 3000 bo niby po studiach z edukacyjnym podejściem do dziecka po czym okazało się że to właśnie ona wciskala mojemu dziecku tablet albo włączyła tv a sama wydzwaniala do znajomych i przez 8h telefon w ręce... drugiej placilam 2500 ale ciągle wydzwaniala do mnie i oczekiwała że będę się urywać z pracy bo ona ma tyle spraw do zalatwienia więc się pozegnalysmy. Dopiero teraz jestem zadowolona i spokojna o dziecko.

Gość gość
gość dziś a niby dlaczego taka niania ma się dorabiać majątku i luksusu na moim dziecku? Powinna robić to z sympatii do dzieci stara krowa jedna, 15 zł za godzinę to znaczne przegięcie i oszustwo!!! xxx A pewnie! Niania twojego dziecka powinna opiekowac sie nim za darmo - w zamian za sam zaszczyt przebywania z nim! I co to za luksusi majatek te zalosne 3 tys w Warszawie?

Gość gość
Dziecko ma 11 miesięcy. U mnie akceptowalną kwotą byłoby 15 zł dorywczo a 10 zł w przypadku pełnego etatu ew 2200 pensji stałej. Niestety w Warszawie nie ma takich zarobków jak się komuś wydaje a ludzie często po studiach zarabiają minimalną krajową. 3500 zł zarabia moja koleżanka po farmacji z 2 letnim stażem praca zmianowa 2 zmiana do 22. Koleżanka w ZUS zarabia jako referent 1900 zł a jest po studiach

Gość gość
To niech ta koleżanka z Zusu niania zostanie.

Gość gość
Dokladnie! Zamiast konczyc piec kierunkow i zarabiac najnizsza krajowa zostancie nianiami! Zarobicie dwa razy tyle i bedziecie sie caly dzien wylegiwac!

Gość gość
Nie chciała bym się opiekować bachorami takiej wrednej zmiji

Gość gość
A to wszystko zależy jak szukasz emerytki która będzie robić co chce itp to może i znajdziesz. Jak chcesz kogoś kto będzie uczył poświęcał czas to sorry kosztuje u mnie niania która była w weekendy gdy zajmowała się na pełen etat to 3 tys brała i płatny urlop itp. A szczerze to ja sama chyba niezgodzilabym się za 3 tys to straszna odpowiedzialność a jak coś się tanie to będziesz ja ciagac po sądach itp.

Gość gość
A jak ja m.prace na nicki 140 zl dostaje jak mam.niani dac??15??to.po co mam wracac..sama ju nie wiem.co robic

Gość gość
To zapłać za żłobek albo klubik to do 2 tys