Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Głodek

Uroda kobiety rzuconej przez męża.

Polecane posty

Znam koleżankę pół roku temu rozstała się z mężem. Wydawała mi się ładna twarz gładka. Słyszałem że piła ostatnio ją spotkałem i nie poznałem, zmarszczki zniszczona cera, postarzała się o 20 lat w ciągu pół roku i patrzę jak to możliwe. Tak się zastanawiam utrata urody przez alkohol jest nie odwracalna u kobiet.

Gość gość
A ile ta kobieta ma lat? Bo to od wieku zależy.

Koło 40 wyglądała na 30 parę, teraz dałbym jej 50. Normalny szok.

Gość gość
To może być trudno. Ja też jestem w tym wieku i też tak wyglądam. Na 30 lat ale od roku zaczęłam zauważać pierwsze objawy starzenia. Na razie dzięki kosmetyce udało mi się to naprawić. Ale to jest naturalne w tym wieku. Ja o siebie dbam. Odżywianie, sport. Ale gdybym zaczęła pić i jeszcze przeżyłabym stres to nie wiem. Myślę, że to nie jest odwracalne. Nie w tym wieku.

Piszę z punktu mężczyzny naprawdę była atrakcyjna, teraz coś okropnego. Współczuję jej co przeszła, zgubiła się.

Gość gość
życie to nie bajka, gdy po latach opuszcza cię ktoś kto był częścią zycia nie masz impulsu by myślec o urodzie

Gość gość43
To prawda, alkohol niszczy nie tylko wygląd. Podobno alkoholi statystycznie dożywa 60 lat.

Gość gość
Ciekawe hahahah Mam kilka kolezanek rozwodek. Kazdy z nich odzyla jak sie pozbyla trutnia-meza. Dokladnie na odwrot. Znam 2, ktore zostaly porzucone przez mezow, 38 I 40 lat. na pocztku byl you zalamane, ale szybko wziely sie w garsc I odzyly. Zadbaly w koncu o siebie I teraz as nie do poznania. Teraz mezowie skamla o powrot, ale swoja decyzje juz szuje podjeli kiedy zabawiali sie z mlodszymi. Takze panowie.....to tylko wam sie wydaje, ze bez was kobiety SA niczym I ze sobie nie poradza. Z mojego punktu widzenia facet to tylko utrudnienie I obciazenie....zwlaszcza nierob I frajer, ktory ma przerosniete ego. Na co ktorej kobiecie niedoj******c, ktorego trzeba nianczyc, jak male dziecko I len???

Z tego co słyszałem jej mąż był maklerem giełdowym, nierobem nazwać go nie można, bo miała wszystko mieszkanie w blokach kupione dwa samochody i dziecko z nim. Teraz wygląda ona jak ci pod sklepem alkoholowym. Dbajcie o siebie kobiety nawet jak macie żle.

Gość gość
on dowiedział sie o tym od ponad 40 letniej joanny prawie 50 letniej anny. stres bezsennosc problemy troski cierpienie samotnosc niszczy ludzi zewnetrzie i wewnetrznie

Gość gość
może go kochała i musi odchorować ten rozwód, to nie alkohol tylko świństwo męża dodało jej lat, nie martw się wyzdrowieje i będzie kwitnąć do 50

Napisze miała stanowisko kierownicze, przez te problemy spadła do szeregowego pracownika, przełożyło się to na karierę zawodową. Pisze co widzę z osoby trzeciej co widzi.

Gość gość
cóż, życie różnie się układa, skąd wiesz że to był ten powód, być może nie nadawała się na stanowisko kierownicze lub przyszła dobra zmiana i stanowisko straciła

Gość gość
Kobiety bywają zbyt emocjonalne i nadmiernie przywiązują się do ludzi, rzeczy itd. Gdybyśmy miały charakter facetów, świat byłby prostszy a nasze życie lepsze. Nie mam doświadczeń podobnych do opisanych przez Ciebie, ale potrafię sobie wyobrazić jak świat wali się na głowę w takiej sytuacji. I wszystko w życiu można zmienić dopóki ...można, a współczesna medycyna escetyczna nie takie przypadki stawiała na nogi. ;)

Gość gość
:D

Gość gość
dla kogo mamy dbać o siebie dla takich jak ty? sorry, ale jeśli przypominasz tego mapeta to wypije za to ;)

Nadawała nie była zaborcza, jest kulturalna i zrozumiała, miała podejście do ludzi, i urodę. Teraz nie wiem pytała się o mnie 2x kogoś hmm :o

Gość gość
duży łeb wyłupiaste oczy wieki kufer i krótkie nóżki, no faktycznie..

Gość gość
no to co się dziwisz- skończyła się duża kasa to skończyła sie uroda, to tylko facetom i bardzo młodym dziewczynom wydaje się, ze że niewiele trzeba zeby wygladac. Jedna na tysiać ma to sama z siebie, reszta zeby wygladac naprawde dobrze to musi mieć za co się soba zająć. Do tego depresja i brak dbania o siebie. to odwracalne, bo gdyby przestałą pić i znów miała za co dbać o siebie to by wróciła do formy, ale

Porozmawiam z nią jestem osobą wrażliwą, może nie zgasło to co miała, czy to coś da, nie wiem, mam nadzieje że to jest odwracalne jak piszecie, choć bardzo w to wątpie.

Gość gość
może to z innego powodu tak wygląda, dlaczego wszystkim się wydaje że to facet jest najważniejszy w życiu kobiety, myślenie nie boli

Gość gość
Bo polki maja tak sprane mozgi przez kosciol ze im sie wydaje ze bez faceta sa nikim. Slowo klucz WYDAJE SIE!!! Baby sa po prostu glupie i za bardzo wierza w "moc " faceta. Sama jestem kobieta ale wierze w siebie :)

Gość gość
Jej nie chodziło o faceta ale o to wszystko c sie stało po drodze i co sie staje i to co przez to wszystko straciła. Jej juz teraz chodzi o siebie

Może była zakochana prawdziwie, cały świat jej się zawalił, 13:09 wnioskuję że nigdy takiego czegoś nie miałaś :( Tak się zastanawiam nad tym zjawiskiem, była ładna, mąż ją rzucił, teraz wspomnienie po urodzie, pół kilo makijażu jakby zarzuciła może coś by dało.

Głodek 10:41 Z pewnością uroda niknie...Szkoda tej kobiety.Jeśli nikt nie poda jej ręki dojdzie do dna.Alkoholizm dla płc***ięknej, to rychły klucz do trumny.Kobiety prędzej uzależniają się.Nie poradziła sobie z bólem :(, totalnym spadkiem, własnej wartości i z myślą, że jest przegrana.Zwycięstwem w tym wszystkim paradoksalnie wydawać się może, to co napisze jest dziwne...Ale jest uświadomienie sobie swojej porażki i przyjęcie myśli- myśli ..przegranej....gdy dochodzi się do takiej świadomości swojej całkowitej klęski.Zostaje już wte dy ból i ściężka, obrony siebie przed zatopieniem, która w miarę stawiania na niej drobnych kroczków, zaczyna ukazywać światło, które prowadzi do coraz, to różnych odkryć ...To trudne :( ...I ta praca nad sobą, którą należy wykonać, też nie jest prosta....i jest......cieżka.

Gość gość
13:22. Rzucił

Gość gość
Szkoda kobiety Potrzebuje pomocnej dłoni aby z tego wyjść. Skoro ją znasz to dlaczego nie próbujesz jej pomóc?Człowiek nie żyje tylko dla siebie a to co zrobisz będzie ci wynagrodzone albo jeśli nie zrobisz wynagrodzone inaczej...

Gość gość
Głodek na pewno miło byłoby tej kobiecie że jej publicznie dupę obrabiasz :o Cham i prostak z ciebie

Gość Głodek
Nie napisałem nawet jej Imienia ani literki, pisałem z osoby trzeciej. Mnie zdziwiło że jej nawet nie poznałem, nawet zmieniliśmy parę zdań, ktoś mi powiedział że to ona. Normalnie szok.

Gość gość
ŻUCIŁ!!!!!!! O zgrozo!!!! Słownik ortograficzny autorze! :-)