Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciekawe czy ludzie w wieloletnich związkach żałują swego wyboru

Polecane posty

Gość gość

ale nie odchodzą bo to by zrobiło za duzo zamieszania

Gość gość
nieszczescie to dopiero czyni pozostawanie w takich związkach. To czyni największe spustoszenie i zamieszanie u wielu ludzi na całe długie lata a nawet wieki az do smierci . I ma to mieć to będzie wpływ na ich dzieci i przyszłe pokolenia nawet na 200 - 300 lat

Gość gość
Jest jeszcze gorsza opcja. Żałujesz, rozwodzie z się bo myślisz że z innym będzie lepiej, i żałujesz że się rozwiodlas. Wtedy jest mega dół.

Gość gość
14.52 To juz jest poplątanie z pomieszaniem.Jezeli bierzesz rozwód to znaczy , ze bylo ci zle .Wiele ludzi na pewno zaluje , ze zwiazalo sie z partnerem .Najczesciej pozostaja nadal w takich zwiazkach , bo nie maja innej mozliwosci , badz zostaja dla dobra dzieci.Najszczesliwsza bedzie ta osoba , ktora jako pierwsza potrafi wyrwać sie z takiego bezsensownego zwiazku.

Gość gość
Dlatego nie bierzcie ślubu.

Gość gość
16.56 Dlaczego ? Przeciez slub i malzenstwa sa dla ludzi , jednym to wyjdzie innym nie , na to nie ma reguły i nikt nie przewidzi jak bedzie.Trzeba to przyjac jako normalne zycie.

Gość gość
Zalezy od ludzi. Znam kogos kto po 6 latach wziął ślub i dosłownie na tydzień przed przyznała, że nawet jak ją zdradzi (z założeniem, że to zrobi) to nie będzie sobie życia przestawiać bo on jest głupi. Na szczęście potem złożyła papiery rozwodwe, Sama wzięłam ślub po 9 latach związku ze szczerej miłości. Więc nie ma zasady.

Gość gość
Nie ma zasady to prawda. Wszystko zalezy od ludzi jacy sa , im bardziej rozumni tym dluzej przetrwa ich zwiazek .Nic nie robic w zyciu , nie ryzykowac , to tak jak nie zyc w ogole.

Gość gość
Ja sobie myślę tak Jestem kilkadziesiąt lat po ślubie Wzięłam ślub z ładnym fajnym facetem któremu nie trzeba tłumaczyć np kto to był Antoni Fertner inteligentnego itp ale z perspektywy czasu powinnam mieć chłopa głupiego cepa ze wsi brzydkiego Ten przynajmniej robił by co bym chciała harowal by jak wół i się nie wymadrzal Miłość ?Miłość jest to pojęcie wzgledne