Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukraińcy szanują kobiety bardziej niż Polacy

Polecane posty

Gość gość

Byłam w kilku związkach z Polakami , każdy albo mnie wyzywal albo bil albo nie szanował , ostatni związek skończył się mocnym uderzeniem w twarz mnie przez byłego Polaka , i wiecie co ? Paradoksalnie to sąsiad Ukrainiec spadł do mieszkania mi pomóc i zaproponował odprowadzenie mnie na policję , powiedział "nie wiem jak tam u was w Polsce ale u nas by go przymkneli na tydzień " , ale to jeszcze nie koniec w pracy kiedy się przewrocilam Polacy udawali że nie widzą w czasie gdy Ukrainiec podszedł i pomógł mi się pozbierać z ziemi , mało tego zawsze mnie przepuszcza w drzwiach gdzie Polakowi się to nawet nie marzy , inna kwestia jak w Polsce żona gdera facetowi to on ja olewa i idzie do kumpli , jak ukraincowi gdera żona to on ja dla świętego spokoju przeprasza , no i coś co mu się absolutnie spodobało , sąsiad Ukrainiec powiedział że "jak jest żona to nie ma kumpli koniec kropka żona najwazniejsza"

Gość gość
Dla Ukrainca nosić ciężkie rzeczy za kobietę to standard Polak ci powie " a co rak nie masz "?

Gość gość
Zauważyłam niestety to samo tylko że u Rosjan

Gość gość
zauwazylam podobnie u moich męskich przyjaciół z Afganistanu. Kazdy z nich zawsze pomoże bezinteresownie kobiecie... torbę poniesie, drzwo otworzy i przepusci w nich. Polskie buractwo jak zaproponuje niesienie torby to jeszcze podwawelska z niej ukradnie :O

Gość gość
"Dla Ukrainca nosić ciężkie rzeczy za kobietę to standard Polak ci powie " a co rak nie masz "? Dla Ukrainki namiętny seks z mężem to też standard podczas gdy Polka też Ci powie" a co rąk nie masz? "

Gość gość
Takie z***biście wyemancypowane jesteście a bez faceta nawet tyłka sobie nie potraficie podetrzeć? Tych bzdur o przepraszaniu na zapas i rezygnacji z kolegów nawet nie skomentuję, raka można dostać od czytania. Do tych wypocin można tylko dodać "a później się obudziłam"

Gość gość
W Niemczech taki Superman z Affenghanistanu ostatnio pokazał swoją szarmanckość 15 letniej niemce. Supermarket do dziś nie potrafi doszorować krwi z podłogi. Wiem wiem, twoi znajomi są caaaałkiem inni :D

Gość gość
Najlepsi są cygańscy mężczyźni . :D Spotykałam się z jednym i był taki kochany ❤️ Zawsze gdy dochodziło do kłótni i oddawał pojedyncze ciosy to... mówił mnie potem że zlie garde trzymam

Gość gość
Ja mam chłopaka z Maroka i on jest taki wspaniały !

Gość gość
stosunek do kobiet polskich mężczyzn zmienił sie po tym jak kobiety na wprost zaczely traktowac mezczyzn instrumentalnie, wtedy sie poprostu zlamało dotąd utrwalone przekonanie, że kobiety są delikatne myślace o miłości, opiekuńcze dobre bla bla...

Gość gość
Otóż niekoniecznie. U nich patriarchat silniejszy niż u nas. Jest też mniejsza wrażliwość na przemoc domową. Są też Ukraińcy, którzy szanują bardziej niż Polacy czy Niemcy to oczywiste,ale jeśli całościowo oceniać nacje to nie.

Gość gość
Ukraińcy przede wszystkim zawsze płacą za kobietę bo tak jest taki obowiązek , mój przyjaciel wasia powiedział że jak nie zapłacisz za Ukrainke to ona się już z takim facetem nie spotka , i to nie prawda że Ukraińcy trzymaja kobietę pod butem , to ukrainki trzymaja pod butem faceta , bo jak wasia idzie zapalić to Oksana od razu się drze że ma wracać bo zaraz zamyka drzwi na klucz i będzie spał pod gołym niebem , Ukrainiec to taki bardziej szarmancki Polak , biedniejszy ale lepsze serce

Gość gość
Ona się drze, a on ma to gdzieś.

Gość gość
I Ukraińcy nie patrzą tak na wygląd jak polaczki mam w pracy taką parę on smagly szczupły brunet a ona wielka gruba i z zezem a mimo wszystko widać że ja kocha nad życie

Gość gość
temat powinien brzmieć nie czy Ukrainiec lepszy od Polaka tylko: co ze mna nie tak, ze w kolejnych kilku związkach powtarzam ten sam schemat , czyli radośnie daję d...jakiemuś chamowi i bokserowi i faceci sie zmieniają, ale każdy jest tak samo gówniany. Masz złe wzorce w rodzinie, myslisz cipą a nie głową, pochodzisz z patologii i nie masz innych znajomych tylko takich, wzglednie zakochujesz sie w każdym śmieciu , który się toba zainteresuje, a jakoś nie interesują sie toba faceci na lepszym poziomie...Nie chcę ciebie opbrazić, ale może to sobie przemyśl, zeby nie spiertolić sobie zycia do reszty a nie się będziesz zastanawiać jak to jest że Ukrainiec przepuścił ciebie w drzwiach

Gość gość
Nie jestem z patologii buraku tylko jestem jedną z tych "opiekuńczych kobiet " które wszystko wybaczaja a polaczki lubią to wykorzystywać ;) c**a też nie myślę bo dałam dopiero po ponad roku związku

Gość gość
Na wygląd patrzą wszyscy biedni, bogaci, kobiety, mężczyźni. Tylko w miarę upływu czasu oprócz wyglądu bardzo duże znaczenie mają inne cechy w tym osobowościowe, charakter, status materialny (nie musi być bogacz, ale ktoś może nie chcieć utrzymanki,-a,), nałogi i ich brak. Na wygląd patrzy każdy, to pierwsze co poznajemy, ot zwykła biologia. Tak jest u wszystkich gatunków. Możecie sobie wmawiać, ze jest inaczej, ale nie jest. Nie składa się na niego sama uroda, ale też czy ktoś dba o siebie etc

Gość gość
Tak polki nie szanują mężczyzn do tego stopnia ze ostatnio gdzieś ogłosił się rosyjski programista ze szuka żony z polski bo podobno dobre kobiety

Gość gość
Nie jestem z patologii buraku tylko jestem jedną z tych "opiekuńczych kobiet " które wszystko wybaczaja a polaczki lubią to wykorzystywać oczko.gif c**a też nie myślę bo dałam dopiero po ponad roku związku XXXXXX i przez rok sie nie zorientowałaś? a poza tym piszesz, ze w każdym związku masz to samo. Jesteś głupia ,ze nie uczysz sie na błedach? to ilu jeszcze ma ci dać po gębie , zebyś staranniej wybierała facetów do związku- żebyś sie czegoś nauczyła mądrego dla siebie, dla lepszego zycia ?

Gość gość
już dała suka po ponad roku d**y d***** i tyle

Gość gość
Polki nie szanują mężczyzn wszystkich traktują jak g****o główny ich cel na ziemi to zniszczyć jak najwięcej mężczyzn

Gość gość
wszyscy wiedzą że polki są najbardziej chamskie wredne puszczalskiej na całym świecie

Gość gość
byłaś w kilku związkach i pewnie dałaś d**y jak typowa puszczalska d****a

Gość gość
Tak sie dzieje gdyż polki nie szanują samych siebie i swego faceta traktują jak bankomat! Związek powinien być bez tajemnic maz mi i ja mężowi mogę zaglądać do laptopa czy komórki itd.. i odwrotnie. O wszystkim sobie mowimy i intymność to ja i mąż bo sie nie wstydzę drugiej połówki. Mąż jest bo mam prawo nawet w szpitalu go mieć podczas każdego badania ginekologicznego i wspieral porody.

Gość gość
Tak sie dzieje gdyż polki nie szanują samych siebie i swego faceta traktują jak bankomat! Związek powinien być bez tajemnic maz mi i ja mężowi mogę zaglądać do laptopa czy komórki itd.. i odwrotnie. O wszystkim sobie mowimy i intymność to ja i mąż bo sie nie wstydzę drugiej połówki. Mąż jest bo mam prawo nawet w szpitalu go mieć podczas każdego badania ginekologicznego i wspieral porody.

Gość gość
Bo nie szanujecie mężczyzn