Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukraińcy szanują kobiety bardziej niż Polacy

Polecane posty

Gość gość
19:26 polki traktują faceta jak bankomat ? Zapraszam na Ukrainę i do Rosji , nawet był kiedyś taki temat na kafeterii " koleżanka Rosjanka powiedziała że Polacy są skapi " i tam było opisane jak dziewczyny że wschodu narzekaly na chorobliwe skapstwo i dziadowanie Polaków

Gość gość
Nikt nie chce Polek bo każdy wie że polki sa wredne, chamskie, puste

Gość gość
Polki są od Ukrainek śmielsze, mniej delikatne i twardo stąpają po ziemi. Ukraińcy się boją silnych energicznych, zdecydowanych Polskich kobiet. Wolą Ukrainki, które przy facecie zachowują się nieraz jak rozpieszczone księżniczki, udają słabsze, uleglejsze, romantyczne. Tezy wysnute z własnych obserwacji, zaobserwowane w pracy.

Gość gość
Banialuki , starsze ukrainki też mają gębę od ucha do ucha , a Ukraińcy wolą delikatne kobiety bo oni sami są cisi i nie śmieją się na całe gardło jak Polacy faceci pseudo samcy alfa , Ukraińcy faceci są raczej cisi i refleksyjni , Polacy tacy pseudo chuligani

Gość gość
Polki są najgorsze na świecie nikt nie chce mieć z nimi nic wspólnego

Gość gość
19:41 taki desperat jak ty może tak

Gość gość
Serio ukraińcy tak szanują kobiety? Bo ogólnie wschód kojarzy mi się z zacofaniem i despotyzmem w stosunku do kobiet... Ruscy czy białorusini w ogóle nie szanują kobiet, tam bicie kobiet jest akceptowalne społecznie. Wobec dzieci też są strasznie oziębli emocjonalnie, tam w ogóle faceci nie okazują ciepłych emocji. Masakra.

Gość gość
20:10 kto ci takich głupot naopowiadal ? Studiowalam rosyjski i miałam kontakt z Rosjanami i to są fest chłopy , może zimni ale o rękę cię poprosza jak należy i dziec***iękne ładne zrobią , każdy Rosjanin ktory zaczynał o mnie poważnie myśleć zaczynał mówić o slubie i pięknych dzieciaczkach podobnych do mamusi , a co do tego bycia zimnym ,,oni są zimni dla ludzi którym nie ufają , kobietę by po doopie wycalowali jak ja kochają

Gość gość
Jak lecisz na debili to narodowosc nieistotna. Masz nasrane w glowie i normalnych mezczyzn olewasz. Zreszta w Polsce kobiety sa przepuszczane lub nie ale to przez feminizm a co do gderania to ukrainiec to c***a skoro nie bedac winny przeprasza. Ewentualnie Ukrainki gderaja bo maja powod a Ukrainiec ma powod do przepraszania natomiast Polki gderaja bez powodu a nie no powod jest z nudow.

Gość gość
Jesli Ukraincy tacy fajni to dlaczego praktycznie zadna polka sie z nimi nie wiarze.

Gość gość
Bo Polka sama nie wie czego chce i tylko wybiera taki s******lony temat tego typu o którym nawet nie ma zielonego pojęcia .

Gość gość
23:33 głupoty to ty pieprzysz w wyniku braku wiedzy.

Gość gość
Tak się akurat składa że ja w przeciwieństwie do ciebie byłam w Rosji na wymianie ponad pół roku i poznałam wielu fantastycznych mega inteligentnych Rosjan , mało tego było jeszcze o niebo przystojniejsi od Polaków , szczegolnie jeden piękny brunet Rosjanin po mamie , kaukaz po ojcu

Gość gość
Rosjanin to lepszy wybór niż Polak bo nie są tak samolubni i dbają o żonę , prawda obiadu ci nie ugotuje ale za to ma wiele innych zalet

Gość gość
Aha czyli w Polsce nie ma przystojnych i sympatycznych chłopaków ? Generalizujesz bo masz kompleksy poprostu

Gość gość
8:53 to jak facet nie gotuję obiadu do kobieta ma zostać w domu i się perfumowac a nie iść do pracy

Gość gość
Ja pracowałam z facetami ukraincami i oni tak się nie popisuja i nie kozacza jak Polacy , bardziej chyba też kochają dzieci bo przyjechał do polski zarabiać na chore dziecko taki pan Włodek który jest ukraincem

Gość gość
Nie wiem jacy są Ukraińcy ale Polacy są do d**y, nie szanują kobiet, nie pomagają, piją, brudasy i buraki

Gość gość
Wydaje mi się też że Ukraińcy są wierniejsi

Gość prawi 124
to jedz na Ukraine i nie marudz ,.,. JA nie przepuszczam dziewczyn w drzwiach , bo nie czuje takiej potrzeby ,..,

Gość gość
Nie tylko Ukraińcy inni też a Polacy tylko o j****iu myślą

Gość gość
dziś i o to przykład prawdziwego polskiego fsceciora właśnie się ujawnił

Gość gość
Prędzej wy polska kobietą przez obcokrajowców jest szanowaną nie to co wy takie chamusie się zrobiły

Gość gość
Hmm.., No nie wiem . Spotykałem się kiedyś z Ukrainką i opowiadała mi o swym byłym jak ją maltretował gdy nie robiła tego co on chciał . Najlepsze było gdy zobaczył ,że pisze z jakimś tam kolegom . Jak on zareagował ? Ugryzł ją w rękę to krwi .Wierni może i są ale to nie znaczy ,że je szanują . Ale Ukrainki to Ukrainki - są to dobre kobiety i potrafią wiele wybaczyć swemu facetowi . One jak kochają to na poważnie

Gość gość
Gość 20:10 wiesz co ,bo to jest tak iż większość osób się wypowiadająca tu gowno wie . Wierzą w cuda i się tego trzymają . Można to wywnioskować po tym ,że na ogół nie podają przykładu po którym stwierdzają to, że właśnie np. Ukraińcy są wierniejszy . Mój wpis powyżej różni się tym, że podałem przykład na którym wnioskuje swoje informacje . Ale nie piszę jak to głupi ,że tak jest . Wyrażam swoje wątpliwości przez które nie do końca mogę się zgodzić z autorką tematu

Gość Dymfna
Polacy najgorsi są

Gość gość
Akurta Ukraincy ( nie mowie o wszytkich, tylko o wiekszosci) chleja, kobieta wszytko w domu musi robic, a zchce wczesnue wyjsc za maz, bo facetow malo ( wczesnie umieraja zachlania, w wypadkach). Popatrzrecie na Ukrainki, ktore tu przyjezdzaja do roboty - na ogol wdowy lub rozwiedzione ew utrzymujace meza ochlapusa. Tam kobieta zasuwa, a chlop robi łaske,ze zyje. Zreszta u wielu Rosjan i ludzi wschodu jest podobnie.

19 08 My chocież nie may sie za niewiadomo co jak wy ludzie zachodu wielcy jes weile dobrych kludzi w Polce ale te wpisy co tu djesz to nie wygladaja na Polaka . polska to też wszud i ote\warty kraj aty nie jestes otwarty. "kto nigdy nie był człowiekem ni razu nie zazna szłodyczy w niebie"