Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odchudzanie

Polecane posty

Gość gość
Oprócz tej diety warto wspomagać się preparatami wspomagającymi odchudzanie. Ja mogę powiedzieć, że najskuteczniejsze preparaty tego typu z jakimi się spotkałem to African Mango oraz Green Barley Plus. O African Mango można się więcej dowiedzieć i kupić tutaj: http://nplink.net/EC9aZRLl. A o Green Barley Plus tutaj: http://nplink.net/TKqx4zbu. Polecam wybrać któryś z nich, kupić i stosować, bo naprawdę warto zadbać o swoją sylwetkę i dobre samopoczucie!

Chcesz schudnąć, a masz rodzinę dzieci i męża. Nie masz czasu gotować dwóch obiadów? To dobrze trafiłaś. Gotuj tak jak gotowałaś do tej pory dla całej rodziny i chudnij. Ta strona powstała z myślą o kobietach które nie mogą schudnąć, ponieważ prioritetem jest rodzina. Ja ci pomogę bo też jestem matką 3 dzieci i mam męża. Nie mam czasu na to aby gotować obiad dla nich i osobno coś dietytecznego dla siebie. Na własnej skórze doświadczyłam, że można jest to co cała rodzina i schudnąć. Zapraszam po porady do mnie. Koszt opieki miesiecznej to tylko 30 zł, a ja jestem całkowicie do twojej dyspozycji 30 dni w miesiącu i 12 godzin dziennie. To tylko 1 dziennie a może odmienić twoje życie na zawsze. Zapraszam

Gość gość Hanka
Moim zdaniem nie ma lepszego środka wspomagającego odchudzanie jak Foreverslim. Mi pomógł pozbyć się 15 kilo nadwagi

Gość gość Kaśka
Mi akurat w odchudzaniu bardzo pomogło zastosowanie Slimunox. jak dla mnie ten środke jest rewelacyjny

Gość Kasia7890
Podstawą jest zbilansowana dieta, sporo ruchu, picie dużej ilości wody. Bez tego nic nie osiągniemy. Zawzięłam się i w ten sposób schudłam 10 kg w 4 miesiące. Została mi na brzuchu lekko wisząca skóra. Wtedy zdecydowałam się na serię zabiegów VelaShape III, zabiegi były bardzo przyjemne, ciepło czułam jeszcze do wieczora od zabiegu. Teraz widzę ogromną różnicę w jakości skóry. Zabiegi robiłam w klinice Dr Legrand. Tam też dostałam dokładną poradę dotyczącą pielęgnacji domowej.

Gość gość trukaweczka
MI w odchudzaniu bardzo pomogło zastosowanie Foreverslim. Niestety na samej diecie nie miałam takich efektów na jakie liczyłam. Dopiero jak do diety dodałam suplementację. 3 miesiące i pozbyłam się całej nadwagi

Gość gość
a ja zdecydowalam sie na pomoc dietetyka. Super sprawa moim zdaniem, bo sama nie mialam takiej wiedzy, zeby ulozyc sobie dobra zbilansowana diete. Dopiero pan Michał Wrzosek z https://michalwrzosek.pl/dieta/skuteczna-dieta/ mi pomogl i udalo sie moje zywienie zreformowac :D

Gość gość
Ja odchudzałam się z pomocą dietetyka z http://www.awimed.pl i bardzo ładnie schudłam przy pomocy diety i minimalnej aktywności fizycznej bo niestety nie mogę cwiczyć intensywnie bo mama przepuklinę kręgosłupa.

Gość gość
Doskonałym sposobem na zrzucenie zbędnych kilogramów są tabletki Foreverslim.Mi dzięki tym tabletką udało się zrzucić całą nadwagą z którą walczyłam jakiś czas.Dla ważną rzeczą było to że te tabletki pozwoliły mi zrzucić te kilogramy w sposób bezpieczny dla zdrowia.

Gość gość
Ja tabletkom nie ufam. Wolę postawić na zdrową dietę i aktywność fizyczną. Nie tylko chudnę, ale i coś dla siebie, dla zdrowia robię. Na co dzień nie bardzo mam czas na gotowanie, dlatego zamówiłam sobie dietę z dostawą do domu z https://www.maczfit.pl/, jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Dla mnie niezawodne okazały się tabletki Slimunox.Nawet nie przypuszczałam żę będą aż tak dobre.Spadek wagi w ciągu pierwszych czterech tygodni to 5 kg.Potem było tylko lepiej.Pierwszy sylwester od wielu lat kiedy nie będę maiła dylematu w co się ubrać.

Gość gość
Moje zdanie jest takie że nie ma lepszego preparatu niż Slimunox.Stosowałam kilka innych tabletek i niestety porażka po jednych nie schudłam wcale a na innych owszem ale pojawiał się efekt jo-jo

Gość Patrycja764
Ja podeszlam do tematu kompleksowo. Zdrowa dieta u dietetyka, sport kilka razy w tyg, picie wiekszej ilosci wody I zabiegi. Specjalistka dobrala mi zabieg VelaShape III. W czasie zabiegow bylo cieplutko I bardzo relaksujaco. Po serii 5 zabiegow widze ogromna roznice, skora jest jedrna I gladka, cellulit zniknal bez sladu. No I waga minus 10 kg. Zabiegi robilam w klinice Dr Legrand.

Gość gość
A moje zdanie jest takie ze w całym wątku jest sam spam

Gość gość
wiesz co, jak chcesz szybkich efektów to fajna jest lipoliza strzykawkowa w klinice https://mediartclinic.pl/ szybkie efekty i co najważniejsze wyglądamy rewelacyjnie

Gość gość
Moje zdanie jest takie że nie ma lepszego preparatu niż Slimunox.Stosowałam kilka innych tabletek i niestety porażka po jednych nie schudłam wcale a na innych owszem ale pojawiał się efekt jo-jo

Gość gość
Według mnie najlepsze odchudzanie jest przy pomocy diety warzywnej, można jeść do sytości każdy posiłek, a i tak ogólnie jest to mało kalorii. Ja taką dietę wspieram papryką chili w kapsułkach, które się nazywają habaicyna i jest git!

Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
Owszem biorę Slimunox ale oprócz tego przeszłam na dietę.Na razie wszystko układa się dobrze.Waga spada a ja zaczynam przyzwyczajać się do nowej diety.Chociaż brakuje mi słodyczy ale mam nadzieję że moja silna wola sobie z tym poradzi.

Gość gość
Ja do teraz jestem zdziwiona że właśnie dzięki tabletką Foreverslim schudłam chociaż od kuracji minął już ponad rok.Dobrze się stało że dałam się na nie namówić bo do dzisiaj nosiłabym rozmiar 48.

Gość gość
Stosuję preparat Foreverslim od prawie trzech miesięcy.Dobrze dobrane naturalne składniki pozwalają na szybszy spadek wagi.Przez cały okres brania tabletek nie wystąpiły żadne skutki uboczne.Teraz cieszę się z tego że jestem coraz lżejsza.