Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anetka0000000

szukam pomocy i pracy

Polecane posty

witajcie, nie wiem co mam robic. jestem sama z dwojka dzieci mam 30 lat i za nic nie mogę znaleźć pracy, jestem zarejestrowana w urzędzie pracy ale nic i tam znajomości potrzebne by dostać staz nawet,nie mam doświadczenia,mam wyksztalcenie srednie. wynajmuje mieszkanie ,zyje z 500 plus i alimentów,nie starcza mi pieniędzy na zycie, chce pracować ale ze wzgledu na dzieci jestem mało dyspozycyjna,nie mogę nic dzieciom zapewnić,nawet na ciuchland mnie nie stać, płacze bo co ze mnie za matka, a nie chce sprzedawac swojego ciała za 200 zł bo tylko taką prace oferują...mysle ze może było by dzieciom lepiej beze mnie bo i tak nic im nie mogę zapewnić, nawet do sprzątania chcą kogos z niepelnosprawnoscia bo mają dotacje,,na kursy szkolenia się nie kwalifikuje bo nie mam skończonych 30 lat....błędne koło.jestem z Biłgoraja proszę czy może ktoś pomoc mi w znalezieniu pracy na pół etatu lub caly lub staż cokolwiek,mam dzieci pomóżcie,przeprowadzic bym się mogła od czerwca gdy szkola się skończy bo córka ma komunie w maju nie wiem co robic mam .

Gość gość
Weź te 200 zł póki ktoś chce płacić. Tak doraźnie bo jesteś w trudnej sytuacji. Jak dzieci dorosną chociaż trochę to wycofasz się z tego zawodu.