Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za chore czasy

faceci za duzo wymagaja wzgledem kobiet

Polecane posty

Gość gość
Skoro moje skromne wymagania są zbyt wygórowane to napiszcie czego powinien od was wymagać mężczyzna? Na wygląd ma nie patrzeć, sexu nie chcieć, żadnych prac nie wymagać bo w ramach równouprawnienia ON powinien wszystko robić... Ma was wielbić, adorować, pozwalać się realizować - wy nie potrzebujecie partnera tylko wyznawcy, fana który będzie was traktował jak bożyszcze

Gość gość
gość dziś - do mnie faceci się przyp/ier/dalali, jednocześnie chcieli tylko do ru/chania i jeszcze mieli pretensje że tego ru/chania za mało albo laski nie chcę im robić tak często jakby chcieli itp. itd. Teraz to już chyba tylko bezkrytyczny wyznawca mógłby mnie przekonać do wejścia w jakąkolwiek relację, serio.

Gość gość
Sorry za szczerość ale są kobiety z którymi chce się iść przez życie i są kobiety które do związku się nie nadają tylko by pobzykac i zostać.

Gość gość
gość dziś - sorry za szczerość, ale faceci którzy segregują kobiety na takie i sr/akie NIE NADAJĄ SIĘ ZUPEŁNIE DO NICZEGO.

Gość gość
A do czego się nadaje atrakcyjna idiotka która tylko pazurki piłuje? Pracowac to nie będzie za mniej niż 3 tys, kwalifikacji nie ma, w domu nic nie zrobi, pogadać z sensem nie można, jedynie co potrafi to dobrze dawać szpary. Więc się korzysta góra 3 miesiące i pa pa. Gdzie tu jest segregacja?

Gość gość
gość dziś - ja do tego opisu nie pasuję a byłam nieraz traktowana jak mięcho do ru/chania a takie panienki jak ta z Twojego opisu nierzadko są w związkach i faceci je uwielbiają...

Gość gość
Nigdy kobieta nie powinna wiedzieć jak wielkim uczuciem darzy ją mężczyzna. Nie powinna znać wielkości tego uczucia nigdy. Jeżeli będzie je znała wykorzysta to bezwzględnie. Jeśli mężczyzna tego nie okaże i wykaże ,że nie ta to inna to będzie jej panem

Gość gość
Tak uwielbiają że względu na sex i zazwyczaj są to faceci których stać na utrzymanie takiej panny. Jest wiele cech które dyskwalifikują do związku, np nie odcięta pępowina z takimi ludźmi ciężko stworzyc związek. Nie znam cię więc nie powiem ci dlaczego faceci chcieli cię tylko do jednego. Czasem faceci szukają niezbyt atrakcyjnej zapchajdziury na jakiś czas, tak samo jak kobiety kasiastego frajera by go tylko wydoić a nie tworzyć związek

Gość gość
A może właśnie sex jest twoim problemem? Poza tym wszystko ok, facet chce związku ale sexu za mało i za mało wyrafinowany, jak widzi że raczej się to nie zmieni to rezygnuje.

Gość gość
dokładnie:D

Gość gość
,,sorry za szczerość, ale faceci którzy segregują kobiety na takie i sr/akie NIE NADAJĄ SIĘ ZUPEŁNIE DO NICZEGO" ...taaa a jak się do tego mają tematy, setki tematów, że facet tylko powyżej 1,9m, że q**s 30cm, że w wieku 23 lat musi mieć dom, samochód i dobrze zarabiać, że ma jeszcze sprzątać i gotować bo równouprawnienie przecież? Wy kobiety DO CZEGO SIĘ NADAJECIE? :-D

Gość gość
"..taaa a jak się do tego mają tematy, setki tematów, że facet tylko powyżej 1,9m, że q**s 30cm, że w wieku 23 lat musi mieć dom, samochód i dobrze zarabiać, że ma jeszcze sprzątać i gotować bo równouprawnienie przecież? Wy kobiety DO CZEGO SIĘ NADAJECIE? smiech.gif" - ja takich tematów nie zakładam. mało tego uważam, że są beznadziejne.

Gość gość
00.47 - Kluczowe w tej wypowiedzi jest - "Więc się korzysta góra 3 miesiące i pa pa". Prawdziwy człowiek nie korzysta w takich sytuacjach. Inna sprawa, że żyjemy w wyjątkowo zgniłych czasach.