Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PORADA PORADA

Podkrążone oczy ,

Polecane posty

Gość PORADA PORADA

Co zrobic aby znikło podkrążenie ? Nie wysypiam się ostatnimi czasy bardzo późno chodzę spać

Gość gość
Bo się pogarsza to z dnia na dzień Jako że facet jestem zakupiłem : Wygładzający krem pod oczy dla mężczyzn "yego sensitiv" Ziaja masło shea escyna cynk żelazo krzem miedź magnez czy to pomoże? czy muszę iść do lekarza?

Gość gość
chce szybkiej odpowiedzi!!!!!

Gość gość
jeżeli podkrążone oczy sa wynikiem przemęczenia i niewyspania to....pomoże okład z herbaty :) 2 torebki herbaty zaparzasz, w niedużej ilości wody, potem wyciągasz, odsączasz i wkładasz do zamrażarki :) nie ma się zamrozić, ale bardzo schłodzić, takie torebki nakładasz na zamknięte oczy 10min i....będzie o niebo lepiej :) można też wykonać drenaż limfatyczny w gabinecie kosmetycznym i/lub robić sobie taki automasaż samemu w domu- ważne by zalegająca limfa odpłynela :)

Gość gość
Na podkrążone oczy najlepszy wg mnie jest krem Remescar https://remescar.pl/ Idealny, bo bardzo szybko niweluje cienie i worki pod oczami, no i co najważniejsze nie trzeba potem używac korektora pod oczy bo nasza skóra jest jednolita :)

Gość martaskowalska
Dobra dieta i sen powinny załatwić sprawę. Jeżeli chodzi o kosmetyki typowo pod oczy, to ja używam kremy rozjaśniającego różanego z eveline, pod makijaż się nadaje, jest lekki, rzeczywiście trochę napina skórę w okolicach oczu.

Gość Magdasl
U mnie bardzo dużo dobrego zrobiła mezoterapia z wykorzystaniem kwasu hialuronowego, wreszcie nie mam sinych podkówek pod oczami. Zabieg był trochę bolesny,ale do wytrzymania. Potem dostałam zalecenia pozabiegowe, jakie kremy stosować itp. Zostałam tez skierowana do dietetyka i lekarza bo mam problem z zaleganiem limfy,a to tez może być przyczyna cieni pod oczami. Zabieg robiłam w klinice Dr Legrand. Polecam!!