Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysteryy

Dlaczego tyle kobiet

Polecane posty

Gość Mysteryy

rozbiera się publicznie? Co im to daje? Czy może czują się na tyle niezaspokojone z winy mężczyzn z niskim libido, kiepską wyobraźnią i zdolnościami łóżkowymi, że dowartościowują się poprzez inne doznania erotyczne? Obnażają się publicznie.. tak, że każdy może je zobaczyć, nawet w niedwuznacznej pozie z rozłożonymi nogami.. Mnóstwo kobiet i dziewczyn rozbiera się w internecie.. miliony. Co to oznacza?

Gość gość
Chyba tryliony, ja tam nie widuję gołych bab, a jak ktoś szuka to może znajdzie. Jestem przekonana, że to mniejsza mniejszość. Żadne gołe baby mi się nie narzucają z ekranu

Gość Mysteryy
gość dziś Tryliony to nie tak mało.. ;) :D W każdym razie rozbierają się same i wysyłają foty na przeróżne stronki albo są fotografowane przez zboczonych fotografów, którzy wrzucają ich foty na swoje portale.. które z kolei odwiedzają napaleni faceci :) mnóstwo napalonych facetów.. ciekawe ile razy jakiś tatuś trafił na zdjęcia córeczki :D albo co gorsza dziadek, wujek, brat albo syn :D

Gość gość
masz w ogóle czas na coś poza oglądaniem gołych bab na necie? Bo nie wiem skąd masz takie statystyki

Gość Mysteryy
Wychodzi na to, że wszystkie one zazdroszczą modelkom playboya albo penthousa i wszystkie chciałyby taką karierę jak Pamela Anderson hehe

Gość Mysteryy
Wystarczy wejść ma kafe, a co rusz przewija się link do jakiegoś portalu z gołymi kobietami jak what boys want, kind girls, itd. itp. a na pewno jest tego wszystkiego kupa ;):)

Gość Mysteryy
Dlaczego pokazują swoje ciiiiipy?? Po co? :D