Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokazalaś Mi

Polecane posty

Gość gość

Ze to jednak nie moja liga, jaka okrutna potrafi być kobietą, że ze szmaty jedwabiu nie zrobię. Mam za swoje, nie wejdę Tobie w drogę. Miłe wspomnienia miłych chwil, wielogodzinnych rozmów. Tylko i aż tyle mi pozostało. Te gorsze... pròbuje zapomnieć. Chcę żebyś Była szczęśliwa i uśmiechnięta, nie ze mną to z kimś z kimś innym. A i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 10 stycznia. Tyle mogę.

Gość gość
Dlaczego jestem szmatą?

Gość gość
A z resztą... nieważne

Gość gość
Nie powiedziałem że nią Jesteś. Milczalem, nie oceniam ludzi a zwłaszcza których nie znam. Odwzorowanie zachowania pasuje Do tego powiedzonka, czym bardziej się staralem, tym bardziej mi się oberwalo. Mało kiedy już tu zaglądam, niby blisko ale jednak daleko. ChciLem porozmawiać Ale "nie mamy i czym".

Gość gość
A i nie nazywaj mnie tchórzem! Mam w du*** płotki. Wszystkiego o mnie dowiesz się od kogoś kto nawet ze mną nie rozmawiał. Lepiej witAć się niż żegnać.

Gość gość
Kocham Cie

Gość gość
To się odezwij, wtedy uwierzę... Kto chce to znajdzie sposób!

Gość gość
gość dziś To się odezwij, wtedy uwierzę... Kto chce to znajdzie sposób! x I vice versa. Kto chce ten znajdzie sposób.

Gość gość
to prawda ''ze szmaty jedwabiu nie zrobisz" ale szmate z jedwabiu czy innego dobrego materiału już tak- obrażony facecik potrafi:)

Gość gość
Ja ją traktowalem jak księżniczkę, a ona mnie jak? Frajera, zabawkę, przyjaciela...? Nie wiem sam ale bez słowa olala dla k*****arza który zdradzal? Dlatego ja się pierwszy nie odezwę.... wiecznie czekać nie będę.

Gość gość
15.29 Też bym olała taką pannę.

Gość gość
Widocznie byla warta traktowania 'jak ksiezniczka', a Ty nie, dlatego zrobila z Ciebie sluzacego. Nastepnym razem, zanim sie zaangazujesz nie lec w ogien za obiektywnie najlepsza panna, bo zwykle to sa pozory. Szukaj dziewczyn obiektywnie przecietnych czy to z wygladu czy z zachowania i w takiej sie zakochaj, ja uczyn swoja princess :D

Gość gość
Wiem, tego kwiatu pół świata, trudno spotkać i poznać jeśli spędza się w trasie dużo czasu.