Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem ze tu jesteś tępa ladacznico

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To nie jest nawet mój temat głupia wieśniaro. A swoją drogą co ty nawet po nocach nie sypiać nie możeszsmiech.gif x Goowno ciebie to obchodzi tepy przegrany cwelu bez honoru ;)

Gość gość
Nie interesuje mnie to,czyj to temat.Jestes zalosnym przegrywem i tak czy siak od ciebie je/bie :)

Gość gość
Nie obchodzi mnie to,kto zalozyl ten denny temat.Mozgu i tak nie masz.

Gość gość
:D🖐️

Gość gość
Przegrales :D 🖐️

Gość gość
gość dziś ale skąd ty znasz autorkę jak pisze z gościa? kto to jest? kim ty jesteś? jak wy się wyczuwacie nawzajem ? x Ona pisze sama ze sobą. To jeppniętta porzucona kochanka cierpiąca na bezsenność :D

Gość gość
Ona pisze sama ze sobą. To jeppniętta porzucona kochanka cierpiąca na bezsenność smiech.gif x A kto zalozyl ten temat ? Hm ? Swiety Mikolaj ? Ty tutaj reprezentujesz najgorsze dno :) 🖐️

Gość gość
Sama założyłaś ten temat głupia k***o i smarujesz tu już drugą stronę. Ja dopiero wstałem

Gość gość
gość dziś Sama założyłaś ten temat głupia k***o i smarujesz tu już drugą stronę. Ja dopiero wstałem x Nawet klamac nie umiesz stary odpadzie :) Koorwa to ciebie wysrala i widze,ze synus poszedl w slady mamusi,bo sam jest tania dziffka haha :D

Gość gość
Chyba kiełbasę podleczyli i wypuścili z wariatkowa, dlatego trochę mniej wulgaryzmów w jej tematach zakładanych jeden po drugim. :D Ale chyba coś nie tak poszło z leczeniem, skoro teraz szuka na forum byłego kochasia. :D Wcześniej szukała jego żony i bluzgała na każdego, kto jej odpisał. :D Teraz w każdym wpisie widzi byłego kochasia, który walił jej psie gowno na łeb. :D

Gość gość
Poliz mi pipulke :) 🖐️