Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem jak można lubić lewandowskich, są ohydnie sztuczni i sprzedajni

Polecane posty

Gość gość

a ta piczka anna stachurska to juz debilka maxymalna, zachowuje sie jak typowa kretynka z patologii, te zalosne fotki, opisy pod zdjęciami, czekam az wrzuci foto kału swojego bachora i podpisze OOO ROPBIMY KUPKE gdyby zapropopnowali lewandowskim reklamowanie papieru do dópy to oczywiscie by sie zgodzili i z usmiechem podcierali... nie nie jestem zazdrosna tylko draznią mnie tacy pusci ludzie, marek kondrat w reklamach ING w ogole mnie nie denerwuje, Anna Nowak Ibisz mimo ze sztywno reklamuje jakies badziewie to tez mnie nie denrwuje, a ci..gdzie pojde to morda jego albo jej

Gość gość
Najgorzej, jak g****o w pióra obrośnie to zaczyna fruwać

Gość gość
Wiesz, ja ich nie lubię, ale chociaż się tak nie wkurzam jak ty, bo po prostu nie wchodzę na ich stronki, nie czytam o nich artykułów, ani nie oglądam fotek. Jak coś wyskoczy w necie, przewijam i problem z głowy.

Gość gość
ja podobnie, nie zwracaj na nich uwagi, zmieniaj strone, nie czytaj nie patrz, ja dziekui temu nie znałam do niedawna takich ''gwiazd'' jak szpak, grzeszczak i inni, telewizji prawie nie ogladam czasami jakis serial, nie jestem na bieząco i dobrze a ich zyciem interesują się biedni umysłowo ludzie, którzy sami maja nudne szare życie