Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6miesięczne dziecko odrzuca pierś nie wiem co robić

Polecane posty

Gość gość

Wygląda to tak ze kp pol roku ale zna tez mm bo często dawalam na noc jedna pokarmu Zawsze mialam duzo swojego. PrZez okres świąt zdarZyło sie ze i czasami raz dawalam mm w dzien bo bylam w gościach czy gdzies poza domem i teraz od tygodnia nie chce.piersi krzyczy wije się płacze i nie wezmie za nic.w.sświecie jedynie w nocy bez problemu i w.dzien jak.dorwe go ze sie przebudza a tak to niema opcji. Czy uda sie utrZymać laktacje czy odpuscic tak mi strasznie prZykro i zal

Gość gość
Jpol roku to juz wystarczajaca, odpusc

Gość Cooliberek
Co? Nic z tego nie rozumiem

Gość gość
Chciałabym nawet odpuscic ale trochę mi zal boje sie utraty więzi

Gość gość
Mój syn sie z 3 razy odstawial. Mielismy powroty i rozstania:) pil niechetnie np tydzien , potem mu przeszlo etc. Teraz ma 10m i nadal na piersi. Spróbuj karmic jak dziecko jest trochę śpiące, wogole na spiocha . Mój tylko pil pierś kolysany na pilce z włączoną suszarka . Potem mu to przeszło i te cudawianki nie były potrzebne.

Gość gość
gość dziś I bardzo dobrze, nie odstawiaj!!! Bo NIC nie daje takiej więzi jak KP!!!

Gość gość
Ojepane. Odstaw. Zmuszasz dzieciaka do swoich cyckow jak ewidentnie ma ich dosyc. Juz nie wariujcie tak z thm karmieniem.

Gość gość
Ja tak walcZyłam o laktacje na poczatkuu i prZeszłam bol i horror i teraz mi tego bardzo sZkoda zeby tak latwo odpuścić. A jak to ktoś wyżej napisal ze mial powroty do kp to tak sie da?

Gość gość
gość dziś Jakbys się zainteresowała tematem to bys wiedziała, że się da. Poczytaj Hafiję.

Gość gość
Ja pier.... jaka pieprznieta... rozumiem ze tylko kp daje wiez? No czy ciebie naprawde popieprzylo??????

Gość gość
to czemu mam poczucie straty???

Gość gość
Bo nic innego oprocz cyca nie jestes w stanie zaoferowac dziecku. Jestes pustakiem do kwadratu.

Gość gość
no wlasnie TY masz poczucie straty , dziecko nie , chcesz karmic kp na sile aby zaspokoic swoje chore potrzeby potrzeby

Gość gość
Juz sie zlecialy fanki mm i karmienia dziecka zarciem w proszku... Dzieci w okresie zabkowania moga ogolnie mniej jesc i gorzej ssac a 6msc to akurat taki okres. Chcesz karmic to karm dalej.

Gość gość
Może zaczynają mu rosnąć ząbki i dlatego mu niewygodnie... Możesz też spróbować odciągać pokarm i podawać przez smoczek.

Gość gość
Wciskaj na chama bo inaczej nie będziecie miec więzi.

Gość gość
Ja nie mam.sie po prostu kogo poradzić ani.nikogo z kim mogłabym o tym porozmawiać. Potrzebuje kogos kto mnie zrozumie i tez moze takich słów ze czy sie uda czy nie to dobrze będzie itd

Gość gość
I moze by mi było łatwiej gdybym z kims o tym pogadala

Gość gość
Ja widze ze te nawiwdzone baby od kp, to one maja problem z odstawiwniem sie dzieci, a nie te dzieci. Wy macie jakas chora potrzebe dawania cycka.,moze czujecie sie bezwartosciowe jesli nie karmicie? Niepotrzebne? Idealny material na zaborcza matke. 6 mies to,czas zaczac normalne jedzenie dawac, a nie cycka.

Gość gość
A cEmu mialoby byc zle? Wreszcie dzieciak zacznie jesc,normalne pokarmy, a ty nie bedziesz miec wymion do,pasa