Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozna jesc?

Polecane posty

Gość gość

Odebralam wysylke Z Polski, domowej roboty wedliny Z dzika, ale jechaly do nas 4 dni zapakowane W folie. Jak otworzylam to mialo wszystko plesn Na wierzchu. Czy jak wytre plesn to bedzie mozna uratowac wedliny?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Czy ty jestes normalna????!!!!???!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie wierzę że to przeczytałam...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Bialy nalot na kielbasach wedzonych na drewnie to nie plesn! Jak to kielbasa dobrze uwedzona nic jej nie ma! Kiedys nie bylo lodowek , a wedzenie konserwowalo i ludzie tygodniami wieszali nad piecem. Zalezy od sposobu wedzenia i ilosci komserwantow. Jak to wedzil dziadek czy wujek w przydomowej wedzarni to calkiem dobre tylko na przyszlosc, takie rzeczy owija sie bawelniana szmatka a nie folia. Z reszta jak jest kwasne to wyczujesz!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Daj fotkę.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W smaku jest bardzo dobre. Nie mogle zrobic fotki bo juz wyczyscilam. Bylo doslownie kilka plamek bialych. Tutaj gdzie mieszkam W takim przypadku przeciera sie wedline oliwa Z oliwek i w srodku wedlina dalej jest dobra. Tak, to wedlina domowej roboty wujka i jakosc bardzo dobra dlatego tak szkoda mi wywalic.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×