Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest pożądanie czy miłość?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli od trzech lat nie mogę zapomnieć o kobiecie którą bardzo kochałem i może nadal kocham i wyobrażam sobie jak uprawiamy seks ale nie tylko. Nigdy między nami do niczego nie doszło poza dotykiem.

Gość gość
Znajdź sobie w końcu jakąś kobietę. Zakochałes się w jakimś wyobrażeniu tamtej kobiety i myślisz o niej tylko dlatego, że nie bzyknales jej.

Gość gość
Autorze mam tak samo ! Te same pytanie sobie zadawalam. I myślę że idealizujemy ta osobę bo z jakiegoś powodu nie mogliśmy z nią być. To tyle Jeśli to byłaby miłość ..nie siedziałbys na kafeterii :) i ja też :) A więc.. ogromne pożądanie. Jedno nie wyklucza drugiego...o ile będziesz dążył do zacisnienia relacji.

Gość gość
Też się masturbujesz kilkanaście razy dziennie? Pewnie tak bo kobieta nie ma ograniczonych możliwiści, no to może nawet kilkadziesiąt.

Gość gość
To jest twoja fantazja która w konfrontacji z rzeczywistością prawdopodobnie byłaby nieporównywalnie gorsza od niej.

Gość roselee
to nie jest ani miłość, ani pożądanie, ale tylko twoja wyobraźnia, niecona wspomnieniem, o tym co mogło być, ale nie było ....