Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

Jaśmin😘😘 😘 ❤️❤️ ❤️ Muuuaaaaśne pocałunki ;) Miłego wieczoru ;) Posłałaś mi mandarynkę to i ja się zrewanżuję ;) Muzą, a szczególnie tekstem ;) https://www.youtube.com/watch?v=gKwxDHn_fRI ❤️ 😘 Tak blisko, niezależnie od odległości Z serca nie można wycisnąć już więcej Zawsze wierząc w to, kim jesteśmy Nic innego się nie liczy Nigdy nie otwierałem się w taki sposób Życie należy do nas, żyjemy na własnych zasadach Wszystkich tych słów nie mówię od tak Nic innego się nie liczy Poszukuję wiary, którą odnajduję w Tobie Każdy dzień przynosi nam coś nowego Naucz się patrzeć z innej perspektywy Nic innego się nie liczy Nigdy nie obchodziło mnie co oni robią Nie obchodziło mnie to, o czym wiedzą Wystarczy, że ja wiem Tak blisko, niezależnie od odległości Z serca nie można wycisnąć już więcej Zawsze wierząc w to, kim jesteśmy Nic innego się nie liczy Nigdy nie obchodziło mnie co oni mówią Nie obchodziły mnie ich gierki Nie obchodziło to co robią Nie obchodziło to, o czym wiedzą Wystarczy, że ja wiem 😘❤️

Jaśmin 😘 😘 😘 ❤️ ❤️ ❤️ Tak bardzo intensywnie czułem Cię w środę i dzisiaj ;) Wszystkiego miłego Ci życzę w tych zalatanych dniach. Uważaj na stópeczki ;) i Wesołych spokojnych i radosnych Świąt gdybym Cię nie zobaczył. Odpoczywaj pełną gębusią Jaśmin ❤️

Cześć Kłochanie :) ❤️❤️❤️❤️ serduszkowo i całuśnie 👄❤️👄👄❤️ moje stopki mają się świetnie :D Jak, to zawsze mówisz 'tuptają :D a obecnie, a w zasadzie dziś, oprócz codzienności w tym gotowania i pieczenia ciasta..wiesz dla kogo ;) ...dużo odpoczywały.Średniawo natomiast tu z klimatem.Ale, to specyfika tego miejsca.Meterologicznie za to, dziś było gorzej niż wczoraj i przedwczoraj.Ale ujdzie :)

Kłochanie 😘 😘 😘 ❤️ ❤️ ❤️ Jesteś! Uwielbiam te Twoje stopki 😘 Uważaj na nie... Bo wiesz gdzie chcę by tuptały ;) Piszę ,,na szybkości" bo niedługo i moje potuptają gdzieś w plener. Chyba pojadę gdzieś nad wodę. Mamy świetną pogodę. Jest ciepło i słonecznie ,ale i tak najbardziej słonecznie jest w sercu ❤️ bo czuję, to co czułem i jeszcze bardziej i jestem taki przepełniony spokojem ! ❤️ 😘 Odpoczywaj jak najwięcej i nawadniaj się tak jak ja. Aha, a jak tuptasz to wiesz gdzie przytuptaj. Wesoła i spokojna i uśmiechnięta 😘

Mało, dużoooo za mało, tego leniuchowania ❤️👄❤️👄 :) ❤️👄 ❤️👄.Witaj Skarbek ❤️👄 Uwielbiam w bestroskim upojeniu leżeć w półcieniu...a w hamaku w ciszy, a z oddali słyszeć muzykę fal.Brutalność fabuły najbliższych dni jest taka.......że koniec wolnego.....Ryjku ;) co u Ciebie? ❤️👄 ❤️👄

Jesteś😘 😘 😘 ❤️ Niesamowite to przeczucie, to jakieś tchnienie że teraz Cię widzę. Wszedłem i jesteś 😘 Za dużo wolnego? Co Ty gadasz.... :D :D:D Mi tam nigdy nie za dużo. Nawet lubię mieć chwilkę wytchnienia i domyślasz się jak chcę ją jutro wykorzystać ;) ❤️ Jutro będzie u mnie gorący dzień. przedpołudnie ;) :D 😘

O!Kłochanie ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ !Za dużo wolnego?Nie!Wręcz przeciwnie Zle odczytałeś ...Kłochanie podaj godzinkę ;) Jutrzejszego przedpołudnia.Szyyyyyyyybciuchnoooo ♡♡♡♡♡♡♡

Noooooooo ja wstaję wcześnie:D....ale szybko wezmę Kugelschreiber i wypuszczę gołębia :D:D ❤️ 😘 Mam nadzieję, że go jakiś sokół nie porwie ;) Wystaw mu jakąś karmę to szybciej będzie gnał :D tak ok 9-tej?

Musimy dbać o tego gołąbka :D ,,Coby" nam nie padł z głodu :D Lubi być często dokarmiany, nawet co godzina ❤️😘 Cholera, głodomór jakiś się z niego zrobił czy jak?

Co godzinę :D buhaahiiiiiiii mogę po paru godzinkach wymieknąć !♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Gdzieś Go trzymał ....w więzieniu o suchym pysku ? :D

Niedokarmiony bidula. To znaczy rzadko dostawał jeść :P ;) Trochę dzisiaj się poprawiło...tak po południu... ale ciągle mu mało:D:D Żarłok się zrobił. Normalnie lew na tę karmę ❤️

Uwielbiam koty :D uwielbuam kocury a lwa, to już ubóstwiam....to jak 10 godzina?Jutrooooooo ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Będzie leciał co sił, by zdążyć, byś mu karmnika nie zamknęła :D:D a gdyby się spóźniał, to już siła wyższa lub wiatry niesprzyjające :D ;)

Bałem się tylko żeby go jaki ,,krogulec" nie dopadł :D lub niepomyślny wiatr. Ale ponieważ ten gołąbek to cwaniak ...więc będzie leciał zakosami moje Ty Kłochanie.❤️ 😘 😘

Kłotku !Napisałam , że to mi się podoba gdyż była to odpowiedź na to że nie chcesz się spoźnić A utwor nie potrzebuje słow ;)

Wiem, że tak Kotecko 😘 ale tak napisałem bo utwór też taki fajowy:)...i potrzebuje nie słów lecz westchnień ;) a ,że powzdychałem dzisiaj, to już się domyślasz dlaczego ;)😘

To się,, ta godzina" zaczerwieniła z emocji i wrażenia :D Jasne, że kliknę...rano i później..;) 😘 Fajną masz tę wykonawczynię...nie znałem jej :) Zdążysz Kotecko jeszcze wypocząć do końca tygodnia?

Buhiiiiiiihaaa :) Kłochanie uwielbiam Morgana jego i mnóstwo innych muzycznych projektantów....Posłuchaj ten pierwszy na tej stronie link wrzucił mi sę z tą pisenką któeą już wczesniej Ci dalam ...Dlatego pod spodem poprawilam.go wlassciwym linkiem ....a słowo o tresci jutro niechcąco mi sie wpisało :D....Ale uroczo zareagowałeś :) 👄