Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

Ale powiem Ci ,że stópki to masz szybciutkie.Ja Ciebie goniłem po topikach a Ty byłaś już gdzieś dalej...:D:D aż w końcu padłaś...na poduchę...:D

nieee...no podoba mi się Twoja opalenizna :D Oki niech będzie ten kapelusz...oby tylko nie było jakichś większych zmian w Tobie :D:D:D..odnośnie mnie oczywiście :D ;)

hmmmm, to to sytuacja dotyczy czlonka mojej rodziny , ta osoba po prostu w 100 procentach zrobila cos...co przdstawilam jako forme wyjscia z sytuacji...powiedzialam to na zasadzie bardzo delikatnej bez zadnej sily przekabacenia swoich ideii , i ten ktos sposrod wieeelu odniesien jakie otrzymal wybral wlasnie moje rozwiazanie..strasznie mnie to cieszy :) Klochanie, budajace to jest nieskromnie mowiac ..............dla mnie :)

sluchaj nie podobam CI sie w tym wydaniu ??? Buuuuuu a tak sie staralam kapelusik pasuje do kolorkow ;) buziaczkow ;) ......

Wierzę Kłochanie..Wiem jaka jesteś...:) Może kiedyś mi opowiesz dokładnie...jak będziesz chciała oczywiście:) ..a ja..ja cieszę się Twoim szczęsciem..😘

No już napisałem przecież ,że mi się podoba...i kolor kapelusika...i buziaków:D:D..szczególnie buziaków :D😘 😘

Wiesz...tak sobie pomyslałem...że kiedyś pomyślisz/my nad moją...fryzurą :P:D

a jak to zawsze jest? Duzo za duzo, czy duzo za malo?...Powiem Ci bardzo szczerze ze stalam sie mistrzynia chodzenia na rzesach ....:D :D dzieki Tobie

trwałość...kojarzy mi się również z twardością...ale to też kobiety Kochają :D:D

Dużo z mało...oj noooo..teraz przecież odsypiasz...odsypiamy chciałem rzec :D...aha..i nawodniamy również:D Szczególnie przez majowy weekend jeśli chodzi o mnie ;):D

zrobie podklad pod tlo dla wloskow np FIOLETOWY :D ;) sorki ale nie moge oprzec sie ogromnej teraz ochoty...............

a bo Tak procentowo :) Najdrozszy do konca zycia slowo kompocik bedzie mi sie z Toba jednoczyc :) a musze Ci powiedziec skarbek, zeeeeee polubilam go :)

Ochoty....yyyyyyyy a na co?:D...i weź tu kobiecie tylko coś napomknij o twardości....:P

No no..mam nadzieję ,że nie tylko przez kompocik będziemy się jednoczyć...to znaczy ja Ci będę się jednoczyć....

Ależżżżżżżż Ty niegrzeczna jesteś dzisiaj...:D:D:D Ależ Pani...co też Pani...:D:D:D