Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaśminiówka

Czy ktoś potrafi wyjaśnić mi tajemnicę

Polecane posty

Marchewka ma być tym mobilizatorem...czy jakieś inne warzywko???...:P...To o którym myślisz... zapewne....w naszym klimacie nie rośnie :D:D..chociaż....

Boję się tych ,,genialnych pomysłow" :D:D:D ;)...pomysłowość Twoja nie zna granic...to już odczułem na własnej skórze :D :D

aaaaaaaaaaaaaaaa ...no widzisz...nie zatrybiłem....oj to to rośnie mi stale..szczególnie w Twojej obecności:D

wzrasta wraz z ...z podniesienem temperatury ktora nastepuje gdy swietlista luna roztacza NAS :D posluzylam sie tekstem Golcow :D

Czyżby mokrość od siódmych potów??:D No wiem Kłochanie ,że późno..Dobranoc zatem i słodkich mokrych ..ale nie od potów..;) snów Ci życzę.😘 😘 😘 ❤️ ❤️ ❤️

Jaśmin😘😘😘❤️ Miłego dnia Ukochana❤️ Mam nadzieję, że wyspana i zrelaksowana jesteś ;)...no nie trzymaj tego gołąbka...wypuść go do mnie :) Dzisiaj piękna pogoda, więc nie będę siedział w domu i wypuszczę się na przejażdżkę... Mam nadzieję, że i Ty dzisiaj opalisz swoje piękne nóżki ...a może nie tylko nóżki ;) 😘❤️

Taaak bardzo zrelaksowana :D ❤️👄❤️👄 Kłochanieeee ❤️👄 przepięknie u mnie dziś było, i parę godzin spędziłam pod....akacją...chyba hhhiii pod nią :D pachniała jak i wyglądała jak ona, tylko barwa mi nie pasowała różniła się od tych typowych.Słonko aż tak nie skeierczało, by nóżki opaliło aaale i tak przyjemnie .

Jaśmin😘 😘 😘❤️❤️❤️ właśnie o Tobie pomyślałem...i..Jesteś! Akacje...u nas jeszcze nie kwitną...a szkoda..bo bardzo mi przypominają,że już nie długo wakacje... Widzisz..hmm..jak to szkoda, że nie masz tam basenu ;)...ale i tak wyobrażam sobie jak pięknie musisz wyglądać kąpiąc się ;)😘..a opalić się zdążysz..i słonko muśnie jak ustami Twoją skórę...

A kasztany? Czy kwitną kasztany u Ciebie? Skarbek jak miałam basen...to się złościłeś, że z niego korzystałam, a dla Ciebie czasu nie miałam :D Więc ten skrawek nadworny podłogi, z niby akacją jest chyba niezły :)

No tak...w sumie masz rację..z pod akacji też można wypuszczać gołąbki :D Kasztany kwitną w najlepsze...i rododendrony ;)

Gołąbki :) lubią każde miejsca, gdzie zasieg mają dobry ;) Byłeś dziś na wycieczce?Zmęczony jesteś dniem?

Kłochanie...właśnie doleciał Twój gołąbek...troszkę go podkarmię..i nie dam mu umrzeć z głodu ;) Nie wszystko mi powiedział...ale go jeszcze dopytam:D ..bo zziajany deczko...:D Byłem...i porobiłem trochę zdjęc...bo było fajnie..a zmęczony to będę chyba dopiero jutro...już jestem zmęczony jak sobie pomyslę, że jutro do roboty po tm całym wekendzie...

Skarbie, a powiedz mi co takiego się działo u Ciebie w majowe?Były uczty i swawole? :D :D ..byymmm Ci pomogła sprzątać, gdybym troszkę wiecej czasu miała :D W szpileczkach i troszkę wolniej niż zwykle...ale ogarnęłabym ABSOLUTNIE wszystko :)

No tak...trochę nawodniłem się...dobrze, że dbam o siebie to i...kataru nie złapałem ;) ;) :) A co do sprzątania..to hmmm.....musiała byś być...tylko w samych szpileczkach :D..i baaaardzo...powoooolna :)...a czasem nawet bezwolna...:P

A u Ciebie Kłochanie ze sprzętem się już poprawiło?...bo chyba troszkę lepiej. Dzisiaj już widzę nawet tutaj ,że pojawiły się polskie czcionki :D

Myślałam.o szpileczkach i o fartuszku tak profesjonalnie :)Przy wydobywaniu czystości w domowych porządkach należy być dokładnym...i wielokrotnie z góry na dół nadawać odpowiedni ton...hmm całej pracy .;) potrafię ładnie śćierać kurze i mistrzynią jestem.w trzymaniu ....:D mopa ?Czy Twój mop ma się dobrze? Topik mi znikł oooo

Ach..ten Twój perfekcjonizm :D ;) :classic_cool:...No tak..trzeba być bardzo dokładnym..i systematycznym..niektóre ruchy sprzętem wykonywać delikatnie i powoli..a czasem szybko by nadać odpowiedni połysk...a do tego uchwyt musi byc pewny... Mój mop jest dobrej firmy i dbam o niego ;):D...wiesz..sprawdzona konstrukcja...:D

Ze sprzętem.się nie pogorszyło wtedy pisałam z kompa a teraz z tableta.Ale patrze przez komputer na monitor...Kłochanie ❤️👄 A propo uchwytu bywam zdecydowana i konkretna..moja sprawność ruchowa zwarta i dostosowana do potrzeby;) Misiull 👄

Oj wiem...no przecież, że jesteś wysportowana...Znajdujesz czas na treningi Kłochanie? aha i musisz mi powiedzieć przez gołabka co się stało z poprzednim gołębnikiem czemu taki zawarty:D bo nawet jak właścicielki nie ma przy nim, to gołąbki powinien przyjmować...Może coś wspólnie zaradzimy :D 😘

Uwielbiam te Twoje szybkie ruchy....Tę ,,ogólnociałkową" sprawność ruchową :D😘😘😘