Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Honorato jakie masz kłopoty skoro tak

Polecane posty

Gość gość

zły humor masz.

Gość gość
nie płacz Honorato

Gość gość
przecież rozmawialiśmy o tym, od tamtej rozmowy nic się nie zmieniło, może dokonałam w życiu dobrego, ale może nie najlepszego wyboru, pomimo tego, że zawsze coś wielkiego do Ciebie czułam, a teraz nie chcę Ciebie stracić, i stąd ten telepatyczny kontakt. Nie wiem, co dalej.

Gość gość
ja z Honoratą rozmawiałem 12 lat temu,ale jak jesteś Honoratą to musisz,że moje marzenie to nowe czasy,a co z kim ma być to będzie,prawdopodobnie z Magdaleną Joanną,ale mamy wiele innych problemów

Gość gość
moje największe to nowe sensowne czasy,samemu lub z kobietą dla mnie

Gość gość
gość dziś ja z Honoratą rozmawiałem 12 lat temu,ale jak jesteś Honoratą to musisz,że moje marzenie to nowe czasy,a co z kim ma być to będzie,prawdopodobnie z Magdaleną Joanną,ale mamy wiele innych problemów x no i właśnie o tą rozmowę mi chodzi, kiedy to anonimowo wyznałam Ci co do Ciebie czuję, ale miałam już wtedy chłopca, syna ministra, a Ty spotykałeś się z innymi dziewczynami, więc myślałam, że rozstanie z nim i związanie się z Tobą nie ma jakiejkolwiek racji bytu, bo skrzywdziłabym Jego, a myślałam, że Ty nie jesteś mną na poważnie zainteresowany. dlatego tak wyszło. poza tym robiłam wtedy karierę, żeby to życie jakoś sobie mimo wszystko ułożyć. a teraz jest jak jest.

Gość gość
To idź do Magdaleny Joanny a nie do innej przychodzisz:p

Gość gość
może Magdalena Joanna przyjdzie do mnie,jak przyjdzie czas

Gość gość
gość dziś To idź do Magdaleny Joanny a nie do innej przychodziszjezyk.gif x Dawaj dvpy i nie marudź :D