Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czu to dobry pomysl zebu zamieszkac z moja przyjaciolką?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym zazamieszkaw innym miescie z moja przyjaciolką po ukonczeniu szkoly ale boje sie ze mozemy przez to stracic ten dobry kontakt jaki mamy teraz, bedziemy sie klocic- nie bedziemy sie dogadtwac (np ze chce zaptosic kogos itp). Tak naprawde mamy zupelnie inne charaktery ( co innego nam sie podoba l, inni mezczyźni nam sie podobaja, jestem odoba ktora lubi wyjsc na jakies piwko lub impreze a ona jest pod tym wzgledem spokojna). Ona ma w tym miescie rodzine wiec ma sie gdzie udac a ja nie za bardzo. Calyplan z zamieszkaniem stworzyl sie tak :chcialam wyjecyac po szkole do wiekszego miasta gdzie mam wieksze mozliwosci i ona tak samo wiec zgadalysmy sie postanowilysmy ze zamieszkamy razem. Mam takie leki ze sie nam razem nie uda poniewaz moj brat wyjechał do innego miasta i zamieszkal z przyjaciółmi z dziecinstwa z ktorymi sie bardzo dobrze dogadywal i tam zaczeli sie klocic.

Gość gość
Jak ona jest brzydka jak noc listopadowa a tys szpetny ze kon ploszy sie na twój. Widok to jesteście dla idealni do zamieszkania razem

Gość gość
Zamieszkanie razem zawsze bedzie skutkowało zamieszaniem i drobnymi klotniami bo to zycie jezd