Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Filip masz fb? ;)

Polecane posty

Gość gość
Mama justyna ma

Gość gość
Bo idiota wrzucał zdjęcia na forum.

Gość gość
kobiecykarol89 dziś No leć z tym na policje, może cię wyleczą nieco z pedalstwa :classic_cool:

Nie rozumiem. Tu pisałeś coś innego: Srynik dziś to nie moj wizerunek i imie :o wydaje mi sie ze dosc podobne sam wstawiales tu na kafe ze swojego konta ubieglego lata/jesieni to znaczy fryzura zarost tylko nad stawem gdzie byles na rowerku ;)

jesteś taki sam ciemny blondynek nawet Ci się kręcą loczki jak mi :D ładne malinowe usta :) ale na pewno nie umiesz się tak całować jak ja :classic_cool: :P

Wypraszam sobie. Mnie heteryczki też podrywają ;) Bo też jestem podobno przystojny. Ale na moje i ich szczęście jestem wyrozumiały. Całkiem jak Filip ;) Gdzie Ty widzisz tu dziecko? Sam chyba jesteś.

Źle mnie zrozumiałeś Filip ;) Chodziło mi o coś zupełnie innego.. xp ale nie ważne. ;D ważne że tak samo jak ja xD hahhahahh Tylko te oczka masz niebieskie a ja zielone xd niebieskie są bardziej sexy...^^ ehhh 0:1 dla Ciebie

i to jest prawidlowe podejscie i rozumienie sytuacji Filip :) skoro tam jestes i uczestniczysz w powstawaniu tego wydarzenia to dlaczego mialbys byc mniej wazny ;) to oni są ograniczeni skoro tego nie rozumieją.

Gość gość
Cynik przez czyje glupie gadki chcesz sobie cos zrobic? Muna czy matki? Pewnie szantarzem probujesz na matce wymusic aby cie wziela do anglii czyz nie?

Gość gość
Czemu nie jestes pewnien czy pojedziesz do anglii?