Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja_Dyzio

wietnamczycy w Polsce już są od wielu lat i działają prężnie

Polecane posty

Gość ja_Dyzio

nie płacąc żadnych podatków od lat, jak wiadomo Wólka Kosowska za Warszawą to jest ich IMPERIUM a pałace w okolicach Warszawy sobie wybudowali za sprzedaż śmierdzących kapci , Chińczycy w Polsce mają się świetnie i zatrudniają Polaków do pracy na umowy śmieciowe, nie są do policzenia jedni i drudzy , podobno ponad dwa miliony 'żółtych' w Polsce Półtora miliona ukraińców w Polsce sprząta biura, wynosi śmieci i szoruje okna , sporo z nich posiada 'papiery' techników, inżynierów, magistrów itd. ale nie chcą się do tego przyznać, jest sporo Ormian ze złotymi zębami, są Gruzini, ogromna ilość Hindusów, którzy w większości pracują w restauracjach i nawet na zmywaku za najniższą krajową a w miejscach publicznych dostają w ryja za kolor skóry podobny do syryjczyka lub innego afgańczyka , w jaki sposób się w Polsce znaleźli skoro granice są strzeżone ? o kim zapomniałem , jakie jeszcze widzicie w Polsce obne narodowości , które za kilka lat będą Polaków rodowitych poniżać ?

Gość gość
Trawka od witnamców... 25 zł/gram, a jakość... ❤️

Gość gość
oficjalnie w polsce nigdy nie umarł wietnamczyk.

Gość ja_Dyzio
jak Oni to robią wietnamczycy, że od 25 lat 'zero' zarejestrowanych zgonów w Polsce !

Gość ja_Dyzio
a jak oceniacie, ilu jest Żydów w Polsce ? czy aż tak wielu , że PO ma poparcie 20 procent ?