Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ano123

Ciąża? Tak czy nie?

Polecane posty

Gość ano123

Cześć kobietki, zwracam się do was o poradę. Jestem z moim partnerem od 3 miesięcy, to super facet, mega troskliwy. Uprawiałam z nim seks zazwyczaj w gumce, czasami chwilę pokochaliśmy się bez ale później zakładał. 2 dni przed terminem miesiączki, na imprezie, spotkałam się z moim byłym. Alkohol nas poniósł i zrobiliśmy to bez gumki, ale bez wytrysku we mnie. Teraz okres spóźnia mi się 12 dni. Planuję zrobić test, ale bardzo się boję, gdyż jestem studentką i nie marzy mi się jeszcze dzidzia. Wiem, że źle zrobiłam, że zdradziłam mojego partnera, sentyment do byłego mnie poniósł i bardzo żałuję, bo mój obecny facet to cud. Teraz się tylko obawiam czyje by to dziecko miało być. Logicznie myśląc pewnie mojego partnera, bo 2 dni przed miesiączką raczej by się nic nie zapłodniło. Z drugiej strony przestałam brać tabletki antykoncepcyjne więc moje cykle są różne. Powoli zaczynam schizować. Doradzcie coś :(

Powinnaś być uczciwa. Odwalilas taki cyrk, że szkoda gadac. To, że było to 2 dni przed okresem nic nie znaczy, mogła Ci się przesunąć owulacja. Możliwe, że to dziecko partnera obecnego, ale na miłość boska dbaj o antykoncepcje, nie wiesz chyba nic o tym skoro tak robisz. Powiedz partnerowi prawdę, że spałas z byłym i nie masz pewności czyje to dziecko. Pewnie zostaniesz sama, ale cóż... Na nic innego nie zasługujesz. Malucha tylko szkoda. Nie wiadomo też co partner na to, mało kto chce mieć dziecko pl 3 miesięcznym związku. Ale sam widzę maja słaba wiedzę o seks ie, skoro tak się kochaliscie jak opisujesz.

Gość gość
Ja zaszlam 5 dni przed miesiączką też miały być to dni bezpieczne a nie były :) zrób ten test i beta hcg to będziesz wiedziała ile czasu trwa ciąża mniej więcej jeżeli jesteś , nowemu facetowi nic nie mów na razie się upewnij czy to ciąża czy nie