Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dysmorfofobik

Lecę spać bo mam pogrzeb chuj w d**e ludziom

Polecane posty

Zresztą ciotka i wujek za bardzo wierzyli mojej ciotce myślę że chodziło jej o kasę i tyle meble itp ładnie się dogadywali ale mu to tez pasowało widocznie ciekawe czy coś im zostawił , ciotka tez go w******** zona na kasę i chuj zresztą oboje nie żyją i tyle dziwne i tyle j***c ich wszystkich ja następny

I to mam mu też za złe ze narozdawal się i tyle im niech się jaraja meblami i tym domem idę pomału spać mam własne problemy i rodzinę ojca chorego itp czekam może wróci będę go pilnowac juz tez tak jedzie do niego j***c

Wporzadku był jak go ostatnio widziałem żałuję tego co mówiłem przez mego ojca i tyle jak jest niebo mam nadzieje ze zrozumie , mam mu coś za złe i tyle tak napisałem i rodzinę w c***u i tyle odwiedzę go i tyle tam sam takie życie wybrał w śród lizusow

Mieszkam w Warszawie i wolę tu dziadka szanuj***ardzo mojego babkę średnio wujka nie mam nic znałem go ciotka Bożena to dla mnie szmata

ZRESZTA Jeżeli Chodzi O TAMTA RODZINE O Coś Poszło I Tyle ZAL IM bylo Mi Wysłać zaproszenie Nie Wiem MOze Nie POwinienem Się OBRAZAC Ale Od Tamtej Pory Ich Nie Lubie DZiadek Był W PORZADKU Babcia MOze Tez ZRESZTA j***c

Bozenka chwalona przez mego tatę to taka damulka była wyszła za niego żeby mieć życie łatwe nie lubię jej j****a ładuje telefon

To zależy ja powiedzmy jestem biedny ale to Mi wystarczy i nie muszę nikomu wchodzić w d**e za przeproszeniem zresztą będę jeszcze biedniejszy i tyle mogłem próbować ratować życie ale dysmorfofobia zabrała mi szansę na to o do dziś mnie męczy eh .... pasowało mu to wchodzenie w d**e tez wiec niech s*******a i żona

Zresztą jak coś do mnie mają niech s********ja , mam ich w p*****e kondonow mogę plunac w kościół albo bratu czy siostrze czy jej mężowi i wyj***c z banki xd nie no mam ich w d***e i Boga k***e za to co mi dał sk****el

A jeżeli chodzi o moje zdanie na temat zaproszenia było mi przykro i tyle to już kwestia kultury była nawet jak nikogo nie mam i tyle , a nawet jak nie umyślne to każdy dostał tylko nie ja z siostra jeszcze na koniec ta jego dziewczyna tu nie przyjechala on tez na 20 minut i sobie pojechał chuj wie co z ojcem.

Idę juz serio spac tam i tyle 22 lata a moje życie tez się kończy trochę i przez ten wpadek ale spokój od matki tez nie wiem co z tata czy jest juz kaleką czy jak żal mi go trochę ale też sobie zasłużył wgl brzydota mnie zniszczyła do końca i życie nie chce pocieszenia wiem ze się kończy a to bardzo bardzo smutne jak i sytuacja życiowa eh dysmorfofobia jest też straszna dla mnie dobrze ze biorę anty depresanty c*****o ciężko smutno i tyle palam nienawiecia do świata

Może dożyje finału ligi mistrzów marzy mi się klub angielski wygrywający trofeom na razie idzie dobrze i było dobre losowanie poczekam popracuje chce spłacić długi i powoli idę z tad juz z tego świata chyba ddb mnie zniszczyło będę cieszyć się innymi rzeczami xd nie chce policji tu się żale i tyle j***c ludzi i życie za to co dostałem

Ogólnie tez jestem biedny i chuj żyję w takich warunkach kiedyś było mi wstyd itp dziś nic nie ukrywam ale jeżeli chodzi o to , to urodzilem się w tym syfie i żyje trudno nie miałem lepszych warunków wiec mnie nie ciągnie do lepszych warunków i tyle po prostu żyję i tyle chuj mnie gościna obchodzi

Gość gość
Jesteś biedny bo jesteś tępy, a jedyną osobą która za to odpowiada jesteś Ty sam i nie próbuj na nikogo zagonić tego że jesteś dnem. Nawet mi Cię nie szkoda.

Gość gość
Od Boga nic nie dostałeś, On za to nie odpowiada!

Gość gość
Bez Boga nie ma życia na żadnej planecie a to że się niektórym wydaje że jest inaczej to tylko schizofrenia. Kto chce żyć jak autor niech dalej tak twierdzi. Autorze życzę powodzenia i nawrócenia a odstawisz antydepresanty i zaczniesz żyć

Wróciłem było okey i na tym skończymy , mogło pojsc dalej moje zachowanie , ciekawe co o mnie sądzi córka zmarłego zresztą idę spać o 22 giej nie spałem porylo mi głowę