Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój dom jest nawiedzony...

Polecane posty

Gość gość

Od paru miesięcy czuję że w moim domu dzieją się dziwne rzeczy. Więc zacznę od początku . Na wstępie powiem iż miewałem przykre koszmary nigdy nic mi się nie śniło a tu teraz miewałem okropne sny, wstawałem upocony i zmęczony bardziej niż zanim położyłem się spać. Wieczorem kiedy oglądam film (najczęściej komedie) coś wywołuje we mnie paraliżujący strach i smutek.W zeszłym miesiącu kiedy otworzyłem lodówkę wszystko pokrywała pleśń, moja siostra nie zauważyła żeby coś było zepsute. Ksiądz który był u mnie po kolędzie wyszedł po 2 minutach stwierdził że sie bardzo źle poczuł i musiał zaczerpnąć powietrza, nie chciał mi pomóc powiedziałem że mi w domu również jest duszno zbył mnie. Ktoś coś doradzi?

Gość gość
Weź w końcu te leki a nie chowasz pod język a potem wypluwasz. Obiecuje ci, że jutro otworzysz oczy i odetchniesz z ulgą jak zobaczysz, że dalej jesteś u siebie, czyli w szpitalu psychiatrycznym.

Gość gość
Oczysc mieszkanie szalwia, jak to nie pomoze to egzorcysta

Gość gość
Więcej przebywaj wśród ludzi. Starannie dobieraj towarzystwo to muszą być ludzie pozytywni, weseli, rozrywkowi. Unikaj malkontentów, wampirów energetycznych, manimulatorów oraz złych ludzi. Nie oglądaj filmów sensacyjnych, horrorów, psychologicznych. Najlepiej głupoty typu niania frania, komedie romantyczne, bajki dla dzieci itp. Mniej internetu. Jeśli wchodzisz w internet to nie oglądaj strasznych rzeczy, ani depresyjnych, jak najmniej polityki; Zrób porządek w lodówce Wietrz często mieszkanie Bądź dobry dobry dla ludzi chyba wszystko :) Po miesiącu dwóch powinno się poprawić :)🌻

Gość gość
18:02 Sratatata ta. Szałwia a później ewentualne poszukaj kogoś kto się zajmujesz tego typu rzeczami nawet na odległość. Po co od razu egzorcysta?

Gość gość
Zło ciągnie do siebie zło. Idź do spowiedzi weż komunię. Napisz co w tym mieszkaniu były tragedie. Traume miałeś utraconej osoby? To sam musisz wiedzieć.

Gość gość
Do gość dziś Dlaczego od razu zakładasz, że jest katolikiem i radzisz mu iść do spowiedzi i wziąć komunie? Wiesz, że czymś takim możesz kogoś urazić?

Gość gość
Jak w domu się coś dzieje to najlepiej poradzić się egzorcysty. U mnie w rodzinie był przypadek taki, że w nowo kupionym domu kiedyś ktoś umarł i każdy się tam czuł bardzo nerwowo i przytłaczająco, co jakiś czas pojawiało się przenikające zimno i stuki itp. Poradzono nam kontakt z panią Sylwią Jacewicz-Górską. Okazało się, że dom był nawiedzony przez tego co tam zmarł i pilnował swojego dobytku. Pani Sylwia załatwiła to tak, że teraz można tam spokojnie żyć i jest przyjemnie. W takich przypadkach nie ma żartów trzeba to załatwiać od razu zanim komuś stanie się krzywda.

Gość gość
U nas też były duchy w domu , ksiądz był, szeptunka i nic jeszcze gorzej zaczeliśmy chorować wszyscy w domu ta pani Sylwia Jacewicz to dobry człowiek ona nam pomagała i wszystko ustało zabrała te duchy i mamy spokój i zdrowie wróciło.

Gość gość
nie można normalnie porozmawiac na forum bo zaraz jakies reklamy sie zlatuja jak sępy na padlinę :O