Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma już biedaszybów

z czym wam się kojarzy Wałbrzych ?

Polecane posty

Gość nie ma już biedaszybów

Wałbrzych Miasto w Polsce Wałbrzych – miasto na prawach powiatu na południowym zachodzie Polski, w województwie dolnośląskim. Miasto leży na Pogórzu Zachodniosudeckim i Sudetach Środkowych w pasmie Gór Wałbrzyskich, nad rzeką Pełcznicą, historycznie na Dolnym Śląsku. Wikipedia Pogoda: -1 °C, wiatr wsch., 23 km/h, wilgotność 81% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 171 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo dolnośląskie Liczba ludności: 114 746 (2015) Organizacja Narodów Zjednoczonych Dzielnice: Szczawienko, Podzamcze, Gaj, Kolonia Trzech Róż, Podgórze, Biały Kamień, Kozice, Poniatów

Gość Namysłów wojew opolsk
nie ma już biedaszybów w Wałbrzychu wiem bo byłem w WałbrzychuStara Kopalnia Centrum Nauki i Sztuki w Wałbrzychu starakopalnia.pl/ Stara Kopalnia w Wałbrzychu to największa atrakcja turystyki poprzemysłowej w Polsce, mieszcząca się na terenie dawnej Kopalni Węgla Kamiennego „Julia". Zwiedzanie Zwiedzanie odbywa się codziennie od godz. 10.00 do ... Wydarzenia „DOLOK” MICHAŁ PUSZCZYŃSKI. „Dolok” to próba dotarcia do ... Pokoje gościnne Pokoje gościnne. Jeżeli szukacie Państwo komfortowego noclegu ... Oferta edukacyjna Oferta edukacyjna. Stara Kopalnia oferuje warsztaty, lekcje ... Więcej wyników z starakopalnia.pl »

Gość gość
Z drugim sezonem Belfra :)

Gość gość
z sześciopakiem

Książ   4,64 111 opinii z Google Zamek w Wałbrzych, Polska Książ – zespół rezydencjalny znajdujący się w Wałbrzychu przy ulicy Piastów Śląskich 1 w dzielnicy Książ, na terenie Książańskiego Parku Krajobrazowego. Znajduje się na Szlaku Zamków Piastowskich. Obejmuje trzeci co do wielkości zamek w Polsce. Wikipedia Adres: Piastów Śląskich 1, 58-306 Wałbrzych Otwarcie: 1292 Godziny otwarcia: Zamknięte ⋅ Otwarcie: wt., 10:00 Właściciel: Książański Park Krajobrazowy Style architektoniczne: Rokoko, Architektura gotycka, Architektura baroku

WSSE Invest-Park. Wałbrzyska Specjalna Strefa Ekonomiczna Invest ... https://invest-park.com.pl/ Witamy na stronie Wałbyskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej Invest-Park. Strefa Ekonomiczna. Invest in Poland in Special Economic Zone. ‎Firmy w Strefie · ‎Zarząd Spółki · ‎Przetargi i rokowania · ‎Aktualności

w Wałbrzychu jest również Palmiarnia księżnej Daisy wiedzieliście o tym ?

;) :P

Gość gość
W*********j mi z tą dziurą :o

;) :P

Portal Urzędu Miejskiego w Wałbrzychu https://www.um.walbrzych.pl/ Lokalizacja. Urząd Miejski w Wałbrzychu. Plac Magistracki 1. 58-300 Wałbrzych. tel: (74) 665 - 51 - 00. tel: (74) 665 - 51 - 18. e-mail: um@walbrzych.eu · www.um.walbrzych.pl ...

Gość gość
w*********jjj

Gość gość
nasz kafeteryjny wsiowy głupek znowu zmienił obiekt zainteresowań :D teraz postawiłeś sobie za cel obrzydzenie wałbrzycha?

Gość gość
Nie wiem dlaczego ale mnie takie glupkowate pytania od razu kojarzą się z tym kretynem otępiałym umysłowo kałbucem

:D

Już nie lubię opola i Namysłowa też.to dziury zabite szmatami uwierzcie mi że nie lubię już opola.

Gość gość
z złotym pociągiem ;)