Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyzbyłam się swoich kompleksów to mój facet wpędził mnie w nowy

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio rozmawialiśmy o koleżance która zamierza powiększyć usta kwasem. On na to ,że dla faceta to zawsze lepiej gdy kobieta ma duże usta itd... najgorsze jest to że ja mam wąskie usta i to jeszcze z opadającymi kącikami :'( On dobrze o tym wie,i czasem mówi w formie żartu " ale ty masz smieszne małe usta".... Wiem że to bzdety ale to takie smutne kiedy przez lata pracy w koncu siebie zaakceptowałas i słyszysz cos takiego od ważnej osoby :(

Gość gość
To powiedz mu " ale masz małego, śmiesznego Chujka"

Gość gość
Hahaha, powiedz mu, ale ty masz małego fiutka, dla kobiety to zawsze przyjemniej jak facet jest bogaty w tym temacie:p

Gość gość
najgorsze jest to że on nie ma małego penisa więc moja riposta nie miałaby sensu :(

Gość gość
20.00 jak na ciapulka:p

Gość gość
ale może bicepsiki ma mizerne albo klate

Gość gość
widac ze jest z toba dla seksu :/ sorry ale gdyby cie kochał to by tak nie powiedział

Gość gość
up

Gość gość
rzuć w cholere pożniej ci nowe wymyśli ;)

Gość gość
Ja mam takiego męża. Najgorsze że jest tak pewny siebie że nic to nie wzrusza. I tak na koniec twierdzi że i tak jest z******ty. Jedyny plus że próbując walczyć z tymi kompleksami całkiem się dobrze wyrobiłam. :)

Gość gość
To już wiadomo skąd tyle glonojadów. Tylko czemu jest po nich taki pojazd? Ja osobiście nie robiłabym sobie karpich war po to by dogodzić jakiemuś Januszowi, bo według mnie jest to nieładne i szpeci. A małe usta o ile nie są to totalnie wąskie nitki potrafią być ładne urocze i pasować do twarzy.

Gość gość
Mi też jeden powiedział, że mam małe usta.....:(

Gość gość
acz pojemnego ananasa i malze

Gość gość
O pięknie nie stanowią detale a całość jaka one tworzą. Seneka

Gość gość
powiedz że jest kaleka bo ma duzego penisa

Gość Carycka
On sam smieszny jest.

Gość gość
Baby są prześmieszne, zawsze jak coś się u nich krytykuje, to zaraz doradzają prostacko, żeby odgryźć się co do wielkośc***enisa. A tu zonk, bo facet ma dużego. Ha ha ha, co za kretynki.

Gość gość
Po prostu mu powiedz, że sprawia Ci przykrość takimi komentarzami i że sobie nie życzysz. Komentować można wady, które można w rozsądny sposób zmienić (fryzurę, nadwagę, niechlujny ubiór itp). Cechy wymagające interwencji chirurga plastycznego się do nich nie zaliczają. Ponadto partnera życiowego należy oczekiwać, że będzie zwracał uwagę z wyczuciem. Jeżeli tego nie potrafi, to najwyraźniej nie nadaje się do związku.

Gość gość
20.58 taaa bo przecież faceci tacy jak Ty to chodzące adonisy :D haha, a kobieta ,,bidulka" wrecz wysilic sie musi zeby jakakolwiek wade w wygladzie faceta znalezc wiec uczepia sie malego penisa jak ostatniej deski ratunku zeby mu dopiec ;)...bardzo malo jest takich przystojniakow idealnych z wygladu, zwykle Janusze ktorzy sami nie sa idealni wytykaja kobietom ze nie sa idealne ;) cóż za paradoks...a jeśli nie penisa to zawsze można cos innego skrytykowac ,za male bicepsy, niewyrzezbiona klata czy brzuch, garbaty nos, odstajace uszy, brak wlosow itp. zawsze można się przyczepic do czegoś ;) nawet jeśli to szczegół. Skoro jej powierzchownemu facetowi Nie odpowiadają jej usta to niech znajdzie sobie glonojada typu siostry Godlewskie :) - i tak też autorka powinna mu odpowiedzieć ;)