Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny romans

Polecane posty

Gość gość

Cześć... Mam dziwny romans, jak w temacie... Z kilkanaście lat starszym kolegą z pracy. Ma dziewczynę od kilku dobrych lat, nie mają dzieci. Ona ma już prawie dorosłe dzieci z poprzedniego małżeństwa. Facet nigdy nie chciał z nikim wchodzić w żaden związek małżeński ani mieć dzieci. Ta jego dziewczyna podobno ukradła mu sporą sumę pieniędzy i dlatego się od niej odsunął. Poznaliśmy się rok temu,a od niedawna sypiamy ze sobą. Zaznaczę od razu, że nasz "związek" nie opiera się tylko na seksie. Jakiś czas temu on niby pół żartem, pół serio zaczął rzucać teksty w stylu: "Kiedy my zrobimy sobie bobaska?" itp. przy okazji spędzania czasu z moją siostrzenicą. Na początku mnie zatkało i puszczałam te teksty mimo uszu,ale ostatnio znów coś podobnego napisał w smsie i wtedy już pociągnęłam temat i zapytałam go, czy chce mieć dziecko. Odpowiedział, że tak. Ja powiedziałam,że też. Tak się tym nakręcił,że zasnąć nie mógł w nocy. Od tamtego dnia kochaliśmy się dwa razy z końcem we mnie. Za drugim razem jeszcze zapytał mnie,czy robimy to dziecko,a ja odwróciłam się do niego i spytałam, czy na pewno chce,a on,że tak tylko co dalej...? Skończył we mnie,chociaż byłam pewna,że się wycofa. Jestem w nim zakochana, chociaż wiem, że to żadne usprawiedliwienie i spotka mnie z Waszej strony lincz. Wiem,że powinnam z nim szczerze pogadać, ale jestem ciekawa Waszej opinii, w co on gra? Z tamtą dziecka nie ma, a chce mieć ze mną? Poza tym oficjalnie jest z tamtą, a spotyka się ze mną i snuje jakieś jakby nie patrzeć poważne plany i jak to ma wyglądać? Ja zajdę w ciążę i dopiero z nią zerwie? Może są tu jacyś faceci, którzy ogarniają tego typu sytuacje i tok myślenia faceta?

Gość gość
SEKS ANALNY ZMNIEJSZA RYZYKO NOWOTWORU JAJNIKOW. Udowodniono, ze seks analny zmniejsza ryzyko wystąpienia nowotworu jajników. Najnowsze badania amerykańskich naukowcow dowodza, iz sperma dozowana analnie do otworu od/bytowego kobiety w tymże odbycie powoduje wydzielanie antanetoksyny, ktora zapobiega rozwojowi komorek tanetoksynowotworowych, ktore odpowiadaja za rozwoj nowotworu jajnikow

Gość gość
Strzelam, autorka 31-33latka...

Gość gość
Niestety nie zerwie z nia jak zajdziesz w ciaze. Nie ma wobec ciebie zadnych powaznych planow, tylko ped do tego, zeby miec potomka. Skad wiesz, moze ona nie chciala dziecka. Nie zerwal z nia. I nie planuje. Nie zadeklarowal sie ze bedzie z toba. Jak zaliczysz wpadke, to ucieknie. Nikt cie nie zlinczuje kochana, tylko szkoda ze jestes taka naiwna. Nie ma znaczenia czy wasz zwiazek opiera ie na seksie czy intelektualnych rozmowach. Jestes dla niego tylko odskocznia. Ale nie zalezy mu na tyle, aby od niej odejsc. I nie jest to kwestia tego, ze kocha i ciebie i jai sie waha. Wciska ci kit. Gdyby naprawde ukradla mu spora sume pieniedzy, to by z nia zerwal, znajac ciebie, czy tez nie. To chyba raczej nie jest prawda.

Gość gość
Skąd ten pomysł?

Gość gość
Chcesz zachodzić w ciąże z facetem, ktory nie dość, ze jest zajęty, nie planuje zerwania, to jedynie sie z Toba spotyka? Nawet nie mieszkacie razem, nie wiecie jak na co dzien znosilibyscie swoją obecność. Takze - lepiej zadbaj o antykoncepcję i nie daj sie nabrać na jego bajdurzenie. Możliwe, ze takim gadaniem o dziecku, chce Ci dac taki powód, zebys sie nadal z nim spotykała, chce to "przeciągnąć" i zyskać na czasie. Lepiej zapytaj go, czy w ogole zamierza zerwać z tamta, skoro taki niby nieszczęśliwy. Chociaz najlepsza opcja, to poznać innego, przede wszystkim WOLNEGO.

Gość gość
Ja mam jeszcze dziswniejsza sytuacje. Mam Rodzine a od 2 lat przyjaciela - los go zeslal. Doslownie. Kocham Go i jest cala radoscia mojego zycia. Mam 10 letniego syna. Przyjacie chyba wie ze jestem w nim zakochana..spotykamy sie prawie codziennie. I codziennie kilkadziesiat minut gadamy przez telefon. Ale zadnego sexu. Zadnych pocalunkow... A ja mam taka wewnetrzna chec ppsoadania z nim dziecka. Co wiecej jakos wewnetrznie czuje, ze jak bysmy tylko sie ze soba przespali to ciaza murowana. Mam totalnego dola...

Gość gość
jesteś tak je/bnie/t@ autorko że aż nie chce mi się pisać

Gość gość
Autorko, on cię ma do roochanoa nic ponadto! Czy Ty masz rozum?! Gość ma związek i Ty w ciąże chcesz z nim zachodzić- 2 pustaki sie zebrały i bedą dziecko „robić” szkoda tego niewinnego człowieka, który na świat sie nienprosi :/ idiotów jednak nie sieją

Gość gość
Dla mnie to jakiś pajac a nie facet. Dziecko to nie zabawka.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec, co on mysli , co czuje, czy faktycznie chce miec z Tobą dziecko, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
jak tylko pojawi się ciąża on zniknie

Gość gość
To nie jest dziwny romans tylko zwykły taki jakich tysiące czy miliony niestety. On ci opowiada jaka ta jego jest zła okropna i be ale jej nie zostawi, Nawet jak zajdziesz w ciążę. Pierwsze co zrobi to będzie się wypierał i ci wmawiał że to nie jego. Kobiecie najłatwiej jest zamydlić oczy mówieniem o dzidziusiu zwłaszcza jak ma 30+lat( nie pisałaś chyba ile masz). To jest nasza kobieca naiwność. Jeśli chcesz dziecka już to zrób sobie go z nim ale nie licz na to że będziecie rodziną. Gdyby był w Tobie zakochany chciał tworzyć z Tobą przyszłość. Zerwałby z tamtą.

Gość gość
no dziwne dziwne że jesteś taka naiwna i zdesperowana